Arama
Arama Sonuçları
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
'Tahsin beyin döneminde usule uygun olmayan işler vardı'
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, göreve gelişinin dördüncü yılında Açıksöz TV’ye özel değerlendirmelerde bulundu.
AFAD’a ‘eğitim parkı’ alanı tahsis edildi
Belediye Meclisi, Şubat ayı ilk olağan toplantısı, geçtiğimiz akşam Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Uçak Kafe yeni yüzüyle
Aktekke Mahallesi’nde daha önde Millet Kıraathanesi olarak kullanılan pandemi döneminden sonra kullanılmayan Uçak Kafe yatırımcı Yaşar Savaşan tarafından tekrar ayağa kaldırılarak, faaliyete geçirildi.
“Problemlerin çözümü için irade gösteriyoruz”
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Cem Sultan Bedesteni’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kastamonu’da yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirme konuşması yapan Belediye Başkanı Vidinlioğlu; “Şehrin problemlerini çözme noktasında irade gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kastamonulular Google'da en çok ne aratıyor?
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bilgiye ulaşım her geçen gün kolaylaşırken; tüm Dünya'da olduğu gibi ilimizde de ilk bilgi talep ettiğimiz yer arama motoru Google oluyor. Peki Kastamonuluların Google'da en çok kullandığı kelimeler neler?
Temizlik savaşçıları sahada!
Kastamonu Belediyesi, mücavir alan dışı temizlik için kolları sıvayarak çevre gönüllüleri Whatsapp grubu kurmuştu. “Birlikte daha güçlüyüz” sloganı ile Kastamonu'daki çevre gönüllüleri çevre temizliği için ilk etkinliğini gerçekleştirdi