Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da personel alımı için son gün!
Kastamonu'da yapılacak personel alımı için son gün bugün...
Kaymakam Değirmenci, Büyük Zafer'de şehit ailesini unutmadı
Hanönü Kaymakamı Tolga Değirmenci 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Gökbelen Köyü'nde yaşayan şehit ailesi Yeter Bakırcı'yı evinde ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alıyor!
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine İŞKUR üzerinden farklı kadrolarda ve unvanlarda personel alımı yapılacak. 11 farklı şehirde yapılacak olan alımların detayları ve nasıl başvuru yapılacağına dair bilgiler haberde.
Selzede illere 50 milyon liralık kaynak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu sel felaketi yaşanan illerde acil ve temel ihtiyaçların karşılanması için ilk olarak 50 milyon liralık kaynak aktarıldığını söyledi.
Ağlı Kaymakamı Kazanasmaz vatandaşları dinledi
Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz,ilçeye bağlı Fırıncık Köyü'ndeki vatandaşları ziyaret etti. Kaymakam Kazanasmaz, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Kaymakam'dan şehit ailesine ziyaret
Küre Kaymakamı Cezmi Kandemir, şehidin kabrini ve ailesini ziyaret etti.
İstiklal Yolu'nda yürüyüş öncesi kontrol
Seydiler Kaymakamı, Küre Kaymakam vekili Cihat Abukan İstiklal Yolu güzergahında incelemelerde bulundu.
Kaymakam Ağar ve Başkan Akgül'den anlamlı ziyaret
Abana Kaymakamı Salih Ağar ve Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül, 11 Ağustos sel felaketinde hayatını kaybeden Gizem Özgün, Şehit Ömer Şenel'in ailesi ve Gazi İbrahim Öztürk'ü ziyaret etti.
‘Mülakatları kaldıracağız’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Devrekani Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) yapılan muhasebeci alımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Vefa projesi yüzleri güldürüyor
İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2016 yılında uygulanmaya başlanan Vefa Projesi, 2023 yılında da bakıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Öğrencilere ‘ulaşım desteği’ başladı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım faydalanıcısı hanelerde bulunan ilköğrenim, ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine sağlanacak ulaşım giderlerinin karşılanmasına yönelik destek programının başladığını duyurdu.
Çocuk desteği ile hanelere 1,6 milyar TL ilave destek verildi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde hayata geçirilen çocuk desteği ile hanelere toplam 1,6 milyar TL destek verdiklerini açıkladı.
Tosya’da kömür yardımı
Tosya ilçesinde ihtiyaç sahibi bin 300 aileye toplam bin 400 ton kömür yardımı yapıldı.
Sosyal yardım ödemeleri iki katına çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nı genişlettiklerini belirterek, “Türkiye Aile Destek Programı'yla büyüyen ve gelişen Türkiye’mizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz. Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL-600 TL olan destek tutarımızı 850-bin 250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.
2 yaşlı bakım elemanı alınacak
Abana Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda, Abana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü tarafından VEFA projesi kapsamında 2 adet kadın yaşlı ve hasta bakım elemanı alınacağını duyurdu.
Küre’ye yeni iş makineleri
Küre İlçe Özel İdare araç parkına Yeni İş Makinesi, Kamyon ve Çift Kabinli Arazi aracı kazandırıldı.
Ramazan'da yaşlıların gönüllerine dokunuyorlar
İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen ‘Vefa’ projesi yüzleri güldürüyor.
Yangınzedeye hibe edildi
Haydarlar yangınında büyükbaş hayvanları telef olan İsmail Kadam'a hayırsever vatandaşlarında destekleriyle Kastamonu SYDV tarafından 3 adet gebe hayvan verildi.
Geleneksel Türk okçuluğunun tanıtımı yapıldı
Kastamonu’da düzenlenen programda geleneksel Türk okçuluğu tanıtıldı.
İnebolu’da SYDV'nin mütevelli heyeti üyeleri seçildi
İnebolu ilçesinde Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, başkanlığında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın mütevelli heyeti üyeleri seçimi yapıldı.
Küre sel felaketinin izlerini siliyor
11 Ağustosta Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardından Küre ilçesinde de iyileştirme çalışmaları devam ediyor.