Küre’ye yeni iş makineleri;

Küre’ye yeni iş makineleri

Küre İlçe Özel İdare araç parkına Yeni İş Makinesi, Kamyon ve Çift Kabinli Arazi aracı kazandırıldı....

İlçe Özel İdaresinin hizmet kapasitesini artırmak ve daha hızlı iş yapımını sağlamak amacıyla İl Özel İdaresi desteği ve İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin katkılarıyla alımı gerçekleştirilen Lastikli Tekerlekli Yükleyici (Loder) İş Makinesi ve Has Küçükler Taş Ocağı tarafından hibe edilen Çift Kabinli arazi aracı ile Eti Bakır A.Ş. tarafından hibe edilen Volvo Kamyon düzenlenen törenle hizmete alındı. 

Yeni araçların hizmete alınması dolayısıyla düzenlenen törene; Kaymakam M. Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanı Salih Turan, Cumhuriyet Savcısı Rasim Gökhan, İlçe Emniyet Amiri V. Cem Cartıllı, İlçe Jandarma Komutan V. J. Tğm. Şükrü Adlım, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Kutucu, İlçe Müftüsü Murat Selci, İlçe Özel İdare Müdürü İsa Kılıç, SYDV Okan Gündüz, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Oktay Kocaer, Ziraat Bankası Şube Müdürü Murat Selalmaz, İlçe Hastane Müdürü Ahmet Döver, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Turan, MHP İlçe Başkanı Onur Uysal, İGM Üyeleri Reşat Dinler ve Mustafa Canbaz, Eti Bakır A.Ş. Müdürü Mahir Tezcan ile beraberinde Halil Güner ve Temel Türkay HAS Küçükler Taş Ocağı Sahibi Yusuf Küçük,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Atay, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzunöz Muhtarı Ahmet Ünlü, köy muhtarları ve İlçe Özel İdare çalışanları katıldı. İlçe Müftüsü Murat Selci tarafından yapılan dua ile kurban kesimi gerçekleştirildi.

Küre Kaymakamlığı’ndan yayınlanan teşekkür açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Araç parkının ilçemize kazandırılmasındaki destek ve katkılarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum' a, Kastamonu Valisi Avni Çakır'a ve İçişleri Bakanlığı  İller İdaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan'a teşekkürlerimizi sunarız.” 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum