Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Muhasebecilikte e-uygulama eğitimi gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) iş birliğiyle düzenlenen “Muhasebe Mesleğinde Güncel Yaklaşımlar ve E-Uygulama Eğitimi” adlı program gerçekleştirildi.
Yaşar Özdemir, seçim çalışmalarına başladı bile…
AK Parti'de Kastamonu Belediye Başkanı aday adaylığını ilk duyuran isim oldu
Muhasebe ücretlerine büyük zam geldi!
KASTAMONU SMMMO BAŞKANI SERDAR KULAKSIZOĞLU DUYURDU
‘Ücretler en az yüzde 122 oranında artırılmalı’
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve Kastamonu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Serdar Kulaksızoğlu, muhasebe ve müşavirlik ücretleriyle ilgili basın açıklaması yaptı.
Kastamonu’da ilk
Kastamonu’da uzun yıllardır muhasebe-danışmanlık alanında hizmet veren Ali Osman Kurtcu, 28 Mayıs- 6 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Yeminli Mali Müşavirlik sınavlarında başarılı olarak Kastamonu ilinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına kayıtlı ilk ve tek yeminli mali müşaviri olma hakkını elde etti.
Yüzde 30 zam yolda!
Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Serdar Kulaksızoğlu, son dönemlerde yaşanan fiyat artışları nedeniyle yılda bir defa belirlenen muhasebe ücret tarifesinin enflasyonist ortamda eridiği gerekçesiyle, meslek mensuplarının mevcut ücretlerine yüzde 30’dan az olmamak kaydıyla zam yapılacağını duyurdu. Kulaksızoğlu açıklamasında; “Mesleğini fedakarca icra eden meslek camiamızın hakkının teslim edilmesi elzemdir. Gerek bağımlı çalışan, gerekse serbest çalışan meslek mensuplarımızın mevcut ücretlerine yüzde 30‘dan az olmamak üzere enflasyon farkı yansıtılmasına karar verilmiştir” dedi.
Kastamonu SMMMO'da ‘Kulaksızoğlu’ dönemi
Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 24’üncü Olağan Genel Kurulu, odanın yeni hizmet binasında bulunan konferans salonunda gerçekleştirildi.
SMMMO yeni adresinde
Hepkebirler Mahallesi, İnönü Caddesi, Akveri Apartmanı’nda uzun yıllar hizmet veren, Kastamonu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO), Kuzeykent Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmete açıldı.
“Değişim sürecinde,güven veren yol göstericiler olacağız”
1–7 Mart günlerini kapsayan Muhasebeciler Haftası için Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.
Kastamonu’da 33’ncü Vergi Haftası kutlandı
Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması ve verginin gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası tüm ülke genelinde kutlanmaya başlanan Vergi Haftası kutlamaları Kastamonu’da da başladı.
Kastamonu SMMMO temeli atıldı
Kastamonu (SMMMO) yeni idari binası temeli bugün atıldı.