Arama
Arama Sonuçları
Yeni Salgın kapıda! Hazırlıklı olmalıyız
2019’da ortaya çıkan Covid-19 salgınıyla herkes evlere kapanmıştı Covid-19 salgınına benzer bir salgının gelebileceği konusunda uzmanlar açıklamalarda bulundu.
Ekrem İmamoğlu: 'Ağlaya ağlaya Tosya'ya döndük'
Ürettiği içeriklerle kısa sürede büyük bir ivme kazanan haftalık Oksijen Gazetesi'ndeki Ekrem İmamoğlu röportajındaki; 'Kastamonu' detayı dikkat çekti.. Oksijen yazarı Prof. Dr. Ali Yaylacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla röportaj yaptı.
Kastamonulu gurbetçi; 'Şükürsüzlük var, ihtiyaç sahibi olan çalışır, simit satar'
İstanbul'da yapılan bir sokak röportajına katılan Kastamonu'dan gelen kadın, şükürsüzlük olduğunu söyledi. Ülkedeki ekonomik durumla ilgili yapılan sokak röportajına katılan Kastamonulu hemşehrimiz açıklamasında; 'İsrail'e Filistin'e bakın! Şükürsüzlük var. Ben Kastamonu'dan geldim. Param olmasa gelmezdim. Demek ki bütçe ayırabiliyorum. İhtiyacı olan simit satar" dedi.
Aciksoz.com.tr: Kastamonu'nun Nabzını Tutuyor
Aciksoz.com.tr, Kastamonu iline odaklanmış öncü bir haber ve bilgi paylaşım platformudur. Kastamonu Haberleri konusunda kapsamlı ve güvenilir içerik sunan bu platform, şehrin güncel olayları, etkinlikleri, kültürel gelişmeleri ve daha fazlasını okuyucularıyla buluşturur. Kastamonu’nun nabzını tutarak, yerel haberleri titizlikle derleyen ve okuyucularına hızlı, tarafsız ve güncel bilgi akışı sağlayan Aciksoz.com.tr, Kastamonu ile ilgili tüm önemli gelişmeleri anında okuyucularına ulaştırma konusu
Ekmekci, SABAH Gazetesi'ne konuştu
Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekçi, Sabah Gazetesine bir takım açıklamalarda bulundu
‘Kastamonu’yu eski görkemli günlerine kavuşturacağız’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
TamSaha'nın Eylül sayısı da dopdolu
Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları röportaj ve dosyalarla ele alan derginin 226. sayısı da dopdolu.
Bu teknoloji çok konuşulacak! Tüm internet ‘beyninin içinde’
Delhi doğumlu MIT öğrencisi tarafından icat edilen cihaz, düşünce gücüyle internette gezinebilmenizi ve bu sayede size sorulan her soruya doğru bir şekilde cevap vermenizi sağlıyor.
Uzaylılar 'yanı başımızda' mı? (Bir NASA bilim insanı 'evet' diyor)
Kalın, asitli atmosferin altında, yüzeyi 475 derecelik sıcaklıkla kavrulan gezegen, Güneş Sistemi içerisinde dünya dışı yaşam bulmayı bekleyeceğiniz son yer olmalı.
Sağ kurtulan kedisini görünce gözyaşlarını tutamadı
Çanakkale’de çıkan orman yangınında canını zor kurtaran adamın hem iş yeri hem de hayvanları küle döndü. Onlarca hayvandan geriye acı tablo kalırken sağ kurtulan kedisini gören adam gözyaşlarına boğuldu.
Kastamonu'nun 6 asırlık Camisi yıllara meydan okuyor
600 yıllık geçmişe sahip camii Pınarbaşı Demirtaş Köyü sınırları içerisinde bulunuyor. Daha önce 7 kez farklı yere tasınmış olmasına rağmen kendisinin eski yerine geri geldiği belirtilmektedir. İlçe Merkezine uzaklığı 17 km’dir.
ERİS VİRÜSÜ nedir, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır?
Covid-19'un yeni varyantı Eris virüsü dünyanın gündeminde. İngiltere'de rastlanan bu varyantla ilgili olarak uzmanlar açıklamalarında; Sars-Cov-2'nin Omicron varyantından türediğini bildiriyor. Gelen haberlerle beraber "Eris varyantı nedir, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, hangi ülkelerde var?" soruları yanıt aramaya başladı. Öte yandan Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA), ülkedeki COVID vakalarının sayısının arttığını duyurdu. Peki, Eris varyantı nedir, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, hangi ülkelerde var? İşte detaylar.
'LK-99' bilim dünyasında heyecan yarattı
LK-99 ismi verilen bir malzemenin dünyanın oda sıcaklığında ve basıncında çalışan ilk süper iletkeni olduğu iddia ediliyor. Devrim niteliğinde olabileceği öne sürülen LK-99 sosyal medyada da gündem oldu. Uzmanlar, bilim dünyasında tartışma yaratan LK-99'a ise şüpheyle yaklaşıyor. Peki LK-99 nedir, LK-99 neden bu kadar önemli ve bilim camiası ona neden şüpheyle yaklaşıyor?
Güldür Güldür'den 'Dış güçler' göndermesi...
Güldür Güldür Show programında, sokak röportajlarında sık sık görülen ve yer yer iktidarın söylemlerini içeren bazı konular sahneye taşındı. Söz konusu skeçte "Dış güçler" ve "Lozan'ın gizli maddeleri" gibi konular ele alındı.
TGK: Basın özgürlüğü gerçek anlamda sağlanmalı
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bazı uygulamalara bakıldığında, sansürün kalkmadığını, aksine etkisini arttırarak devam ettirdiğini üzülerek görmekteyiz.” dedi.
Dere yatağındaki evler acil taşınmalı!
JEOLOJİ MÜHENDİSİNDEN KARADENİZ İÇİN UYARI
Aygün: ‘Stat sözünün takipçisi olacağız’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın önceki bakanlık döneminde Kastamonu’da verdiği stat sözünün takipçisi olacaklarını söyledi. Şampiyonluk hedefiyle sezona girdiklerini ve 1’nci lige çıkmaları durumunda stadın bir lüks değil mecburiyet olacağını kydeden Aygün, şehrin kulübe katkısı hakkında da açıklamalarda bulundu.
Vidinlioğlu'ndan bütün Türkiye'ye davet
Türkçülüğün kalbi Kastamonu’da atacak
Halk seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi
Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçim sonuçları kesinleşti.
Öğrencilerden "Siyez" Gazetesi için Kaymakamla röportaj
İhsangazi İlköğretim Okulu öğrencileri, Siyez adlı okul gazetesi için İhsangazi Kaymakamı Taha Genç ile röportaj yaptı.
KSK için Kastamonu ne düşünüyor?
Açıksöz TV ve CNG Haber olarak Kastamonuspor hakkındaki genel düşüncelerini sorduk... Detaylar sokak röportajında. İyi seyirler..
Edebiyatın 'Koca Çınarı' 112 yaşında...
Kastamonu’nun Cide ilçesinde 8 Mayıs 1911’de dünyaya gelen edebiyatımızın “Koca Çınar”ı Rıfat Ilgaz 112 yaşında… Edebiyatın üstadı olarak anılan Rıfat Ilgaz'ın 112'nci doğum günü yıldönümü dolayısıyla, Cide Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; "Edebiyatımızın çınarı büyük usta Rıfat Ilgaz'ın 112. doğum gününde, saygı ve rahmetle anıyoruz" denildi. İşte Rıfat Ilgaz ile ilgili merak edilenler...
Asgari ücret için 5 haneli rakamlar konuşuluyor!
Asgari ücret 2023 ara zammı hakkında araştırmalar hız kazandı.