Arama
Arama Sonuçları
KGD: Teşekkürler Kastamonu…
KGD Başkanı İzzet Sarı; “Haydi Kastamonu’ kampanyasını başlatan ve destek veren tüm STK’lara teşekkür ediyoruz.”
KGD’den Vali Dallı’ya ‘hoş geldin’ ziyareti
Yoğunluk nedeniyle mesai saati dışında da ziyaretçilerini kabul eden Vali Dallı, geçtiğimiz akşam Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) yöneticilerini de ağırladı.
Genç KASİAD'dan Kastamonu çıkarması...
Genç KASİAD grubu yönetimi, Vali Avni Çakır ve Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’na yaptıkları ziyaretin ardından Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
Uzun uzun öterken... Nefesi tükenince bayıldı!
Karabük’te bir horozun kaydedilen görüntüleri izleyenleri hem şaşırttı hem de gülümsetti. O anlarda uzun uzun öten horoz nefesi tükenince bayıldı. Horozun bayılma anları ise sahibi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
‘Kastamonu basını ile birlikte çalışacağız’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Halil Uluay, beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret etti.
‘Kastamonu basını ile birlikte çalışacağız’
KASTAMONU GAZETECİLER DERNEĞİ ZİYARETİNDE KONUŞAN AK PARTİ ADAYI ULUAY:
‘Ülkemizin geleceği gençlerimizin elinde’
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
"Tüm Kastamonu tek yürek olduk"
Kastamonu Belediyesi, Kastamonu'da toplanan insani yardım malzemelerini deprem bölgesine uğurladı. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve ülkemizi derinden yaralayan deprem afetinin ilk günü itibariyle depremzedelere yardım için çalışmalarını sürdüren Kastamonu Belediyesi, vatandaşlardan gelen destekleri hızla deprem bölgesine ulaştırmayı sürdürüyor. Önceki gün akşam yardım TIR’ını bölgeye gönderen Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu “Daha önceden bir TIR gıda gönderdik. Üç TIR su gönderdik. Üç kamyon gıda gönderdik. İki kamyon da ekmek gönderdik ve göndermeye devam edeceğiz” dedi.
Tosya’nın çehresi değişiyor
Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) yönetimi ile Tosyalı basın mensupları, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti. Başkan Kavaklıgil’e belediyecilik çalışmaları hakkında başarılar dileyen KGD heyeti, belediyenin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında başkandan detaylı bilgi aldı.
Protokol ve gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi
Kastamonu il protokolü, Vali Avni Çakırın ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
‘Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek’
Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. KGD Yönetimi adına açıklamada bulunan Dernek Başkanı İzzet Sarı; “Mesleklerini sürdürebilme mücadelesi veren meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, ancak çalışamayan, çalıştırılamayan ve mesleğini sürdüremeyen tüm meslektaşlarımız adına mücadelemizin yüksek sesle süreceğini bir kez daha vurgulamak isteriz" ifadelerine yer verdi.
‘Kastamonu iyi gidiyor’
KASİAD olarak memleketin kalkınması ve tanıtımına katkı sağlamak adına bir tarafından tutmaya çalıştıklarını ifade eden Ayhan Aslan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve “Umudun Yolu” isimli belgeselin tanıtımı için ata yurdu Kastamonu’ya geldiklerini ve iki gün boyunca Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, esnaflar ve Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş insanları ve fabrikalarını ziyaret ettiklerini gelişmelerden memnun kaldıklarını açıkladı.
Vali Çakır, KGD yönetimiyle buluştu
Vali Avni Çakır, Kastamonu Gazeteciler Derneği'ne (KGD) iade-i ziyarette bulundu.
‘Memleket’ kadınlarından KGD’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Bursa Kastamonulular Derneği (KASDER) Kadın Kolları ve Şapka Seven Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, geçtiğimiz Ağustos ayında kurulan Kastamonu Gazeteciler Derneği’ne (KGD) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak dernek yöneticilerine Kastamonu izlenimlerini ve Bursa’daki faaliyetlerini anlattı. Bursa’dan Kastamonu’ya kültür ve tanıtım gezisi için gelen ekip, Kastamonu’yu çok beğendiklerini ve mutlu bir şekilde ayrıldıklarını dile getirdi.
Kapağan’danKGD’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütürken, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK), 2022 yaz kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Gökhan Kapağan, Kastamonu Gazeteciler Derneği’ne (KGD) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Emniyet Müdürü Ay, KGD yönetimini ağırladı
15 Ağustos 2022 tarihinde kurulan Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), makam ziyaretlerine devam ediyor. KGD Yönetim Kurulu üyeleri, son olarak Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay’a ziyarette bulundu.
KGD, Albay Özden’i ziyaret etti
Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetimi, makam ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Zafer Özden’i makamında ziyaret etti.
KGD’den Başsavcı Ceylan’a ziyaret
İl merkezi ve ilçelerimizde görev yapan gazetecilerin bir araya gelerek yaklaşık bir ay önce kuruluş çalışmaları tamamlanan Kastamonu Gazeteciler Derneği, geçtiğimiz günlerde Vali Avni Çakır ile başlayan makam ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ile devam etti.
KGD yönetiminden Vali Çakır’a ziyaret
Kastamonu basınının köklü kuruluşlarının bir araya gelerek kurduğu Kastamonu Gazeteciler Derneği’nin (KGD) Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti.
Şimdi birlik zamanı!
Kastamonu basınının en köklü kuruluşları, dernek çatısı altında bir araya geldi. 24 basın kuruluşu ve 61 gazetecinin bir araya gelerek kurduğu Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), 15 Ağustos’ta Kastamonu Valiliği Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü’nün onayıyla beraber resmen kuruldu.
Başesgioğlu’ndan ziyaret
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı İzzet Sarı ile birlikte Doğrusöz ve Açıksöz Gazetelerimize ziyarette bulundu.