KGD’den Başsavcı Ceylan’a ziyaret;

KGD’den Başsavcı Ceylan’a ziyaret

İl merkezi ve ilçelerimizde görev yapan gazetecilerin bir araya gelerek yaklaşık bir ay önce kuruluş çalışmaları tamamlanan Kastamonu Gazeteciler Derneği, geçtiğimiz günlerde Vali Avni Çakır ile başlayan makam ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ile devam etti....


Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu, makam ziyaretlerine devam ediyor.

İl merkezi ve ilçelerimizde görev yapan gazetecilerin bir araya gelerek yaklaşık bir ay önce kuruluş çalışmaları tamamlanan Kastamonu Gazeteciler Derneği, geçtiğimiz günlerde Vali Avni Çakır ile başlayan makam ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ile devam etti.

KGD Başkanı İzzet Sarı öncülüğünde Başsavcı Ceylan’ı makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, bir buçuk ay önce ilimize atanan Ceylan’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Başkan İzzet Sarı’dan dernek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alan Başsavcı Ceylan, yeni kurulan Kastamonu Gazeteciler Derneği’nin Kastamonu ve Kastamonu basınına hayırlı olmasını dileyerek, gazeteciler ve yargı mensuplarının yakın temas içinde bulunmalarının önemine dikkat çekti. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum