Genç KASİAD'dan Kastamonu çıkarması...;

Genç KASİAD'dan Kastamonu çıkarması...

Genç KASİAD grubu yönetimi, Vali Avni Çakır ve Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’na yaptıkları ziyaretin ardından Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti....

Merkezi İstanbul'da bulunan Kastamonu İş Adamları Derneği ve Vakfı (KASİAD) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Genç KASİAD grubu yönetimi, Vali Avni Çakır ve Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’na yaptıkları ziyaretin ardından Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.

KASİAD Genel Başkan Yardımcısı Av. Fikret Özkan liderliğindeki heyette gurbette genç yaşlarda iş dünyasında yer edinen hemşehrimizden oluşan heyet, KGD başkanı İzzet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

KASİAD heyetinde Fikret Özkan, A.Semih Karcıoğlu, Yunus Karcı ve Engin Demiral yer aldı. Ziyaret ile ilgili konuşan Fikret Özkan; "Valimizi, belediye başkanımızı ziyaret ettik, genç üyelerimizi tanıştırdık.

Bizim için Kastamonu ziyareti son derece faydalı geçti. Son olarak da Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ettik. Genç arkadaşlarımız açısından ziyaret programı son derece faydalı oldu" dedi. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum