Arama
Arama Sonuçları
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Gurbetteki polisimizin acı günü
Kayseri’de görev yapmakta olan Polis Memuru Sedat Şahin’in babası Ahmet Şahin Hakk’ın rahmetine kavuştu.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
İstanbul Atatürk Havalimanı; Kastamonululara kaldı
Kastamonulular, İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı’nda buluşacak.
Son konuşmasını Kastamonu Günleri'nde yaptı
Bursa'ya Kastamonu arasında köprü olan, vefatıyla herkesi üzen İsmail Tiftik, vefatından kısa süre önce hedeflerini tamamladı ve son konuşmasında 'Bugün benim en mutlu günüm" dedi.
Kastamonulu gurbetçi; 'Şükürsüzlük var, ihtiyaç sahibi olan çalışır, simit satar'
İstanbul'da yapılan bir sokak röportajına katılan Kastamonu'dan gelen kadın, şükürsüzlük olduğunu söyledi. Ülkedeki ekonomik durumla ilgili yapılan sokak röportajına katılan Kastamonulu hemşehrimiz açıklamasında; 'İsrail'e Filistin'e bakın! Şükürsüzlük var. Ben Kastamonu'dan geldim. Param olmasa gelmezdim. Demek ki bütçe ayırabiliyorum. İhtiyacı olan simit satar" dedi.
‘Cide ile ilgili büyük hayallerim var’
AK Parti Cide Belediye Başkan Adayı Adayı Güner Durası, İstanbul temaslarına hızlı başladı
Tosyalılar, İstanbul’daki piknikte bir araya geldi
Gurbetteki Tosyalılar, Çakırlar Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen piknik programında bir araya geldi.
KÜ'de, botanik bahçesinin rolünü anlatıldı
Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi, Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DUSTIBAM) Müdürü Prof. Dr. Necmi Aksoy, Kastamonu Üniversitesi'nin düzenlediği Batı Karadeniz Bölgesi Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.
Mardin’den Kastamonu’ya geldi, bir neslin umudu oldu!
Kastamonu Merkez ilçesinde özel öğretmenlik yapan Nurullah Filiz (30) üniversite öğrenimi için geldiği Kastamonu’da kalarak öğrencilere umut olmaya devam ediyor.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Milletvekili Ekmekci'den KSK yorumu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, dün gerçekleşen GMG Kastamonuspor, 24Erzincanspor ile yapılan karşılaşmada, galip ayrılan Kastamonuspor'u tebrik etti. Ekmekci açıklamasında; " İl ve gurbetteki hemşerilerimizle el ele şampiyonluk hedefinde daim yürüyeceğiz" dedi.
Gurbetçiler arabalı trenle dönüş yolunda
Yıllık izinlerini ve yaz tatillerini memleketlerinde geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönüş yolunda rahat ve konforlu olduğunu düşündükleri arabalı treni tercih ediyor.
"Kapım, evim, yuvam sonuna kadar sizlere açık"
3 yılı aşkın bir süredir Kastamonu Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Avni Çakır için veda programı düzenlendi. Vali Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu dışında Kastamonu'ya en az sizin kadar seven bir kardeşiniz var, bunu unutmayın ama Muş ama başka bir yer neresi olursa her zaman için kapım evim yuvam sonuna kadar sizlere açık. Allah'a ısmarladık Hakkınızı helal edin" dedi.
Genç KASİAD'dan Kastamonu çıkarması...
Genç KASİAD grubu yönetimi, Vali Avni Çakır ve Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’na yaptıkları ziyaretin ardından Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
Şimşek'ten jet yanıt
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir sosyal medya kullanıcısının iki işletmeyi karşılaştırarak bir işletmenin yiyecek satışına düşük KDV ödemek için içecek üzerinden fiş kestiğini belirttiği paylaşımına cevap verdi.
48 yıl önce yapamadıkları düğünü yaptılar
Eşi Reyhan Gökay ile 24 yaşında dünyaevine giren ancak o dönemde maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamayan Enver Gökay, eşine bir gün davullu zurnalı düğün yapacağını söyleyerek söz vermişti.
Tosya’da gurbetçi ailenin otomobili bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Tosya ilçesi D100 karayolu bariyerlere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Gurbetçiler: ‘Gençler Avrupa’ya özenmesin, hayat şartları çok zor’
Avrupa’da yaşam şartlarının çok zor olduğunu söyleyen gurbetçiler, ana vatan Türkiye’nin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.
Rüyada araba görmenin anlamı nedir? Rüyada araba görmek ne anlama gelir?
Rüyada araba görmek, farklı yönlerden ele alınan simgelerdendir. Rüyada araba gören kişinin maddi sıkıntı çekeceği yorumu yapılır. Rüyayı gören kişinin harcama konusunda önlem alması gerekir. Rüyada araba kazası görmek, yapılan ihmalkarlık nedeniyle meydana gelecek olumsuzluğu tasvir eder. Rüyada araba kullandığını görmek ise iş yaşamındaki başarılara yorulur. Arabanın yandığını görmek ise rüya sahibinin geçmişte yaptığı hataları temsil eder.
Almanya ile Kastamonu arasındaki köprü
Mustafa Çetin eşi ile birlikte Almanya’dan Kastamonu’nun Cide ilçesine Almanya'daki gurbetçiler ve Alman vatandaşlarının yardımlarıyla Kastamonu'nun Cide İlçesine engelli vatandaşlar için akülü araba getiriyor.
ABD'den Sivas'a ‘Hobbit’ uyarısı!
Sivas'ta 2015 yılında yapımına başlanan Hobbit evleri telif hakkına takıldı.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu.