Ayhan Kılıç'tan, belediyeye  adaylık açıklaması;

Ayhan Kılıç'tan, belediyeye adaylık açıklaması

......

 

 


İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve Eski Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Ayhan Kılıç, parti binasında düzenlenen basın toplantısında Kastamonu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.


Basın toplantısında konuşan İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kılıç, şu ifadelere yer verdi; "1964 Daday doğumluyum. 1987 yılından 2010 yılına kadar Kastamonu'muzun ..... yerlerinden Tarım Kredi Kooperatifi yetkilisi ve müdürlüğü olarak görev yaptım. 2010 yılında emekli oldum. 2014 yılında mahalle sakinlerimizin teveccühüyle Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı'na seçildim. 2022 yılı Mart ayından bu yana mensubu bulunduğum İYİ Parti, İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Gerek teşkilatımızla, gerek mahalle sakinlerimizle, dostlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde şehitler diyarı, evliyalar şehri olan Kastamonu'muza hak ettiği hizmetleri kazandırabilmek gurbetteki hemşehrilerimize köprü vazifesi oluşturmak adına 2024 Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde mensubu olduğum İYİ Parti'den Kastamonu Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklıyorum.  Sözlerimi ilimizin manevi lideri Şeyh Şaban-ı Veli'nin sözleriyle sonlandırmak istiyorum: Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle olsun."


ATAŞALAR: "MEMNUNİYET DUYDUK"

İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşlar da toplantıda yaptığı konuşmada, "Yavaş yavaş adaylar açıklanmaya başladı. Ayhan Bey de çok sevdiğimiz bir dostumuz. Kendisinin adaylık başvurusundan memnuniyet duyduk. Bu işi yapacağından da eminiz. Çünkü tecrübeleri var, Tarım Kredi Kooperatifi İl Müdürlüğü yaptı, Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı görevini yaptı. Kastamonu'muz için, partimiz içini kendisi için hayırlı olsun. Kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Çıktığı yolda inşallah başarılı olur" ifadelerine yer verdi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum