Arama
Arama Sonuçları
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Trabzonspor Kulübünden Fenerbahçe maçı paylaşımı
Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta faul beklentilerini içeren bir video paylaşımında bulundu.
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
Kastamonu Üniversitesi hocası linç edildi
Kastamonu Üniversitesi'nde ders veren Aydın Ünal’ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Atatürk paylaşımına yaptığı yorum, tepkilere neden oldu.
Suudi yetkililerden gece yarısı açıklama
Kırmızı çizgilerimizi pazarlık konusu yapmaya kalkan Suudiler'in bu tavrı sonrası hem Galatasaray hem de Fenerbahçe Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçına çıkmayı reddederken, maçın organizatörü olan ve Suudi Arabistan Devleti destekli turizm şirketi Riyadh Season gece yarısı bir açıklama yaptı.
Şensiz'den tepki geldi; 'İzin alınacak konu değil!'
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı'nın okunmayacağı iddiaları Kastamonu'da da tepki çekti. CHP İhsangazi İlçe Başkanı iddialara ilişkin; 'Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bayrağımız veİstiklal Marşı'mız kırmızı çizgimiz. Müzakeler sonucunda izin alınacak konular değildir. Tüm yetkilileri bu konuda sorumlu, ülkemizin onurunu koruyacak şekilde davranmaya davet ediyorum" dedi.
Fenerbahçe Galatasaray maçına ‘İstiklal Marşı’ yasağı!
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali öncesinde kriz çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Atatürk pankartına otoritelerin izin vermediğini bildirdi. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "İstiklal Marşımızın okunmaması halinde maça çıkmayacağız" açıklamasını yaptı.
Yusuf Hocanın acı günü...
İlimizin tanınan simalarından Yusuf Öztürk'ün annesi Fahriye Öztürk, hayatını kaybetti.
TBMM’ye şaşırtan başvuru! Fenerbahçe’nin…
Konya'da yaşayan bir kişi, 2 Haziran'da TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurarak, Fenerbahçe'nin sahaya diziliş taktiğinin değiştirilmesini istedi.
İstanbul Kastamonuspor, Fenerbahçe yolunda!..
İstanbul Kastamonu Spor Kulübü, İstanbul 1’inci Amatör Ligi’nde yakaladığı başarı ile hem ilimizin ismini gururla taşıyor, hem de büyük kulüplere oyuncu yetiştirerek çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. İşbirliği çalışmaları kapsamında önceki gün Fenerbahçe Futbol Akademi yöneticileri de, İstanbul Kastamonuspor Başkanı Dr. İlker Dilek’in misafiri oldu. Ziyarette yapılacak olan proje ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
İstanbul KSK’ya Fenerbahçe’den üst düzey ziyaret…
Fenerbahçe Futbol Akademi yöneticileri, İstanbul Kastamonuspor Başkanı Dr. İlker Dilek’in misafiri oldu.
Fenerbahçe'ye "Atatürk" engeli!
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nun ismini "Atatürk Stadyumu" olarak değiştirmek için harekete geçen Fenerbahçe'ye engel çıktı.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
Stadyum ismi 'Fenerbahçe Atatürk Stadyumu' oldu!
Fenerbahçe Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu'nun ardından stadyumun isminin "Fenerbahçe Atatürk Stadyumu" olması hakkında yönetime yetki verildi.Stadyumun ismi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gerekli izin aldıktan sonra resmileşecek.
Süper Lig'in ilk yarısında oynanacak derbilerin tarihleri belli oldu!
Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 5-18. haftaların fikstürünü açıkladı ve dev derbilerin de tarihleri belli oldu.
Gururumuz Melissa Vargas hakkında bilinmeyenler
Sırbistan’ı darma duman eden Melissa Vargas’ın film gibi hayatı olmuş! İşte yıldız voleybolcunun yaşadıkları
Avrupa'daki takımlarımızın bu haftaki lig maçları ertelendi
TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un bu hafta oynayacağı maçları erteledi.
Fenerbahçe, Samsunspor'u 2-0 mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor ile deplasmanda karşılaştı.
Kastamonu GFB deplasman yolunda
Bugün (21 Ağustos 2023) saat 21:00’de Fenerbahçe ile Samsunspor deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kastamonu Genç Fenerbahçeliler deplasmanda takımını yalnız bırakmamak üzere yola çıktı.
KSK, aradığı forveti buldu
GMG Kastamonuspor transfer çalışmaları kapsamında Süper Lig tecrübesi olan Yusuf Türk’ü transfer etti.
Galatasaray ilk galibiyetini aldı
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.
Fenerbahçe, Avrupa’da bir başka: 3-1
Maribor’u 3-1 yenen Fenerbahçe, rövanş öncesi avantaj elde etti.
Avrupa'da durdurulamıyoruz
Türkiye, 4 temsilcimizin de galibiyet aldığı haftada yükselişini sürdürdü ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için önemli aşama kaydetti.
Türk futbolu batakta!.. İşte üç büyüklerin kar ve zarar tablosu...
KAP'a yapılan bildirimlerde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın finansal tabloları açıklandı.
Süper Lig’de 12 ilden 20 takım, 20 statta mücadele edecek
Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunda 12 ilden 20 takım, 20 stadyumda mücadele edecek.
Süper Lig'de 20 takımın 17'si yerli hocayla lige başlayacak
2023-2024 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 20 takımdan 17'si yerli teknik adamlara emanet.