Arama
Arama Sonuçları
ZAM GELİYOR!.. Elinizi çabuk tutun
Sıfır ve ikinci araç piyasasına ilişkin haberler gündemdeki yerini koruyor. Araba almak isteyenler, indirim haberi beklerken dövizdeki artış otomobil fiyatlarını da etkiledi.
Kastamonuspor’a 175 bin Euro’luk bomba!
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele etmeye hazırlanan GMG Kastamonuspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Kastamonuspora milyonluk transfer!
2024-2025 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren GMG Kastamonuspor, orta sahaya takviye noktasında önemli bir adım daha attı. GMG Kastamonuspor kulüp başkanı Cengiz Aygün, Ali Altınöz ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
Kastamonuspora milyonluk transfer!
2024-2025 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren GMG Kastamonuspor, orta sahaya takviye noktasında önemli bir adım daha attı. GMG Kastamonuspor kulüp başkanı Cengiz Aygün, Ali Altınöz ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
KSK orta sahasına 19’luk yıldız adayı
2024-2025 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren GMG Kastamonuspor, orta sahaya takviye noktasında önemli bir adım daha attı.
Cennet Vatana Destek Vergisi’ iddiası
Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı yeni vergi paketi tartışmaları devam ederken, sosyal medyada yurtdışında yaşayan ve oy kullanan gurbetçilerden de vergi alınsın önerisi gündem oldu.
Milli Maçın keyfi, Kastamonu’da yaşanır!
A Milli Takımımız, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile kozlarını paylaşacak. Kastamonu'da vatandaşlar da nefeslerin tutulduğu Milli Maçı belediyenin kurduğu dev ekranlardan ikinci kez maç Milli Maç’ın keyfini yaşayacak.
Bayram öncesi altın ve dolarda son durum
Uzmanların altın fiyatlarının bayram sonrası hareketleneceği yönündeki tahminleri üzerine altındaki hareketlilik yakından takip ediliyor. Gram altın 2 bin 456 lira seviyesinde işlem görürken, çeyrek altın ise 3 bin 957 liradan satılıyor.
Yaşlı kadının evinden 2 milyonluk soygun!
Çatalzeytin ilçesinde bir eve giren şahıs, açtığı kasada bulunan ne varsa aldı ama çalınan malzemelerle birlikte Çatalzeytin polisi tarafından kısa sürede yakalandı.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
TBMM’de 'Kastamonu' tartışması
TBMM’de bütçe görüşmeleri devam ederken; zaman zaman da gergin anlar yaşanıyor. Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı; ‘Doğan Ünlü ve Murat Demir’e gönderme yaparak, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’na cevap verdi…
Türkiye’de elektrikli otobüs üretecek!
Alman sanayi devi MAN, Ankara tesisinde, iki sene içinde elektrikli otobüs üretmeye başlayacak.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
25 Eylül Dolar ve euro ne kadar? 25 Eylül dolar ve euro fiyatları
İstanbul'da dolar 27 liranın üzerinde kalmayı sürdürüyor. Serbest piyasada dolar 27,19 liradan, avro 28,96 liradan haftaya başladı.
Elon Musk Türkiye'den arazi alıyor! İşte o şehir
Bill Gates'ten sonra Elon Musk Türkiye'den arazi alıyor! O yeri ilk Almanlar istemişti, şimdi Elon Musk göz dikti