Arama
Arama Sonuçları
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Kastamonu’da haftasonu ‘bisiklet turu’ var
2011 yılından beri organize edilen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 2024 yılı itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonunun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde düzenlenecek. Kastamonu’da ise 5 Mayıs Pazar günü saat 10.30’da Kışla Parkı’ndan start alacak.
Meteoroloji'den 4 gün uyarısı! Kastamonu'da hava nasıl?
Meteoroloji'den 34 il için son dakika uyarısı! Bu 4 güne dikkat: Sağanak yağmur etkili olacak
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
Kastamonu’ya üç farklı alarm!
Kastamonu Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ve Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Kastamonu’ya peş peşe uyarılarda bulunmuştu. Bu defa MGM tarafından Kastamonu’ya üç farklı uyarı yapıldı.
AFAD, Kastamonu’yu ikaz etti!
Geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların ardından, Kastamonu’da fırtına ve lodos etkili olmuştu. Bu defa AFAD tarafından Kastamonu’ya sağanak yağış uyarısı yapıldı.
Kastamonu’da da etkisini arttırdı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yurdun batı kesimleri için yaptığı sağanak uyarısı Kastamonu’da da etkisini arttırdı.
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
GMG Kastamonuspor’un maçına canlı yayın müjdesi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 37. Haftada Isparta 32’yi Gazi Stadı’nda ağırlayacak. Karşılaşma, TFF tarafından canlı olarak yayınlanacak.
Belediye, ilkokul mezunu personel alıyor
Şenpazar Belediyesi’nde istihdam edilmek üzere geçici olarak tam zamanlı üç temizlik personeli alınacak
Kastamonu ve Sinop tehlikeyi paslaşacak!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu ve Sinop'un denizlerinde fırtına beklenmesi nedeniyle uyarıda bulundu.
Kastamonu’da hastalık alarmı!.. Yine kapatıldı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da salgın hastalıkları önlemek amacıyla bir dizi tedbir alınıyor.
Kastamonu'da kan donduran olay!
Kastamonu'da gece saatlerinde bıçaklama olayı yaşandı.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
İşletmeler dikkat! Bunu yapan yandı!
Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu hırsızlık şüphesiyle yakalanan 3 kişiden 1’i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Kastamonulu hemşehrimiz, İngiltere'de kalbine yenildi!
İngiltere'de yaşayan ve orada ticaret yapan Kastamonulu hemşehrimiz, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
'Arçelik' tarih oluyor
69 yıl önce kurulan Arçelik AŞ'den kurumsal markasında değişim gidiyor. Şirket kurumsal marka olarak Beko'yu kullanacak. Şirket değişiklik KAP'a bildirdi.
Bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı
Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte rengarenk görüntüleriyle şeker ve çikolatalar tezgahlardaki yerlerini aldı.
Azdavay'da ormancılar eğitimde...
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Azdavay Orman İşletme Müdürlüğü'nde barkod uygulaması, boylama, mesaha, standardizasyon ve dikili satış konularında eğitim düzenlendi.
Hemşehrimiz Çanakkale’de muhtar seçildi
İnebolu Şamoğlu Köyünden Necdet Şentürk, hemşire eşinin tayini nedeniyle 2021 yılında gittiği Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun Köyünde muhtar seçildi.
Kastamonu’ya giriş yaptı!
Uzun bir süre kar ve yağmurun etkisinde olan ülkemizde bu günden itibaren sıcak havalar etkisini gösterecek. Kastamonu’ya da giriş yapan sıcak hava dalgaları bir süre şehri terk etmeyecek. Nasrullah ve Cumhuriyet Meydanında güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.
Oy kullanmama cezası ne kadar? Ceza nereye ödenir?
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimler için geri sayım başladı. Bu önemli günde vatandaşlar, büyükşehirlerin, ilçelerin, kasabaların ve köylerin yöneticilerini belirleyecek.
Bakan açıkladı: Emekliye yüzde 10 indirim!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
Seçim sonrası “tatil” kararı!
Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.