Arama
Arama Sonuçları
Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi Öğretmenler Kurul Toplantısı'nı yaptı!
Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi, Amorium Park Hotel'de ilk yemekli ‘Öğretmenler Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.
Hesapları kontrol edin! Destek ödemeleri yatıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için 887 milyon lira tutarındaki haziran ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatıracaklarını bildirdi.
Ağlatan babalar günü videosu
Düzce Belediyesi Babalar Günü’nü özel bir video ile kutladı. Belediyenin hizmet neferi saha personeline yapılan sürpriz, babaları hem kahkahalara hem gözyaşlarına boğdu.
Kastamonu'nun 'Mayıs' raporu
Kastamonu Valiliği Kastamonu'da Mayıs ayında gerçekleştirilen asayişle ilgili çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.
Kastamonu'da karne heyecanı!
Kastamonu, Çorum, Çankırı, Tokat, Sinop ve Amasya'da öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini alarak yaz tatiline girdi.
Kastamonu'nun sağlıkçılarına 'dev' promosyon!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nün maaş promosyon ihalesi 13 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Altı bankanın katıldığı ihaleyi, 41 bin 250 TL promosyon teklifiyle Türkiye İş Bankası kazandı.
KEAH’tan “yılan” uyarısı
Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi (KEAH) Acil Tıp Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Miraç Koç, yaz aylarında oluşabilecek yılan ısırıklarına dikkat çekti.
Kredi kartında önemli karar!
2030 yılında Avrupa'da çevrimiçi alışverişlerde kredi kart numarası girmenin zorunlu olmadığı bir uygulama hayata geçirilecek.
Devrekanili şehitlerin köşesi hazır!
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde yapılan 'Devrekanili Şehitler Köşesi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Cide ve Şenpazar’a müjdeli haber!
Cide ve Şenpazar ilçelerindeki vatandaşlara hizmet verecek olan "Cide Sosyal Hizmet Merkezi" açılışı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca onaylandı.
20 yıllık kariyerine Kastamonu’da son verdi
Final Eğitim Kurumları ve Erdem Özel Eğitim Merkezi Yöneticisi ve Kurucu Temsilcisi Mehmet Doğan, 20 yıllık kariyerine Kastamonu’da son vererek, dostlarıyla basın toplantısında bir araya geldi.
İlçenin sevilen siması hayatını kaybetti
Kastamonu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Sefa Kayacan hayatını kaybetti.
Komşunun ‘Onkoloji Merkezi’, Kastamonu’ya da hizmet veriyor
AK Parti Çorum milletvekili Yusuf Ahlatcı, sağlık alanında yapılan yatırımlarla birlikte Çorum'un sağlıkta bölgede yıldız olacağını açıkladı.  
Şenol Uzunahmetoğlu'na veda!
Dün hayatını kaybeden hemşehrimiz Şenol Uzunmehmetoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İnebolu Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kastamonu'nun kaderini değiştirecek dosya teslim edildi!
Araç-İhsangazi OSB başvuru dosyası, Kastamonu Valisi Meftun Dallı'ya teslim edildi.
Kastamonu VHO’dan ‘kurban’ uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurbanlık konusunda dikkat edilecek konular hakkında uyarılarda bulundu.
İstiklal yürüyüşçülerine örnek misafirperverlik
9 Haziran Pazar günü İnebolu'dan başlayan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü katılımcıları, İnebolu Uğrak Köyünden geçerken hoş bir sürprizle karşılaştı.
Kastamonu Zafer Partisi’nde yeni atama!
Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Ahmet Odacı'nın Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atanmasıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
Yürüyüşün ilk gecesi Çuhadoruğu'nda geçti
İnebolu'dan 9 Haziran'da başlayan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'ne katılanlar ilk geceyi Çuhadoruğu mevkiindeki kamp alanında geçirdi.
Bayram öncesi kene uyarısı!.. Kurbanlıklarla yurda dağılıyorlar
Prof. Dr. İlhan Çetin, Kurban Bayramından dolayı hayvan sirkülasyonunda ciddi bir artış olduğunu ve ölümlere neden olabilen kenelerin kurbanlıklarla yurda dağılabileceğini söyledi.
Sigaraya karşı yeni kanun geliyor
Her fırsatta sigaraya karşı mücadeleye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni düzenleme sinyali geldi.
ATM’lerde yeni dönem!.. 81 ilde başladı
Müşteriler, hangi bankanın müşterisi olduklarına bakılmaksızın, herhangi bir TAM ATM'sinden işlem yapabilecek.
Kastamonu bir değerini kaybetti!
Türk dünyası ve Kastamonu, önemli bir değerini kaybetti. Ömrünü Türk dünyasına adayan araştırmacı-yazar ve eski sendikacı, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Aslıyüce vefat etti.
Kastamonulu Fenerbahçeliler de tarihi kongrede oy kullandı
Türkiye'nin tüm illerinden yoğun katılımın olduğu kongreye Kastamonu'dan da Fenerbahçeliler Derneği üyesi kongre üyeleri de katılarak oylarını kullandı.
Tarihi yayında reyting rekoru!
Habertürk TV, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın karşı karşıya geldiği programla Türk televizyon tarihinde rating ölçümüne geçildiğinden beri en yüksek izlenme oranına ulaştı.
Kastamonu'da özel bireyler çilek üreticisi oldu!
Kastamonu Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunun hazırladığı projeyle 10 özel birey ve ailesi için ikiyüzer metrekare büyüklüğünde çilek bahçesi oluşturuldu Kastamonu Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu: "Okulları bittikten sonra bu çocuklarımız bir boşluğa düşmekte. Sosyal hayat içerisinde hem rahat nefes almalarını sağlayacak hem de onların sosyal ekonomik düzeyde gelişimlerini sağlayacak bir proje"
Alkole dev zam geldi!
Alkollü içki grubuna gelen zamlar devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir şarap grubuna daha zam geldiğini duyurdu.
Efsane Başkan Yücel'e veda!
Hanönü'nün kurucu Belediye başkanı efsane başkan Mehmet Yücel yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Yücel'in cenazesi vatandaşların katılımıyla defnedildi.
Kastamonu'nun efsane başkanı hayatını kaybetti
Hanönü'nün kurucu Belediye başkanı efsane başkan Mehmet Yücel yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
Bu ne cesaret!
Kastamonu’da sahte plaka kullandığı tespit edilen motosiklet trafikten men edildi.