Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’dan Sabiha Gökçen’e ‘sefer’ talebi
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, hafta sonu gerçekleşen Abana Deniz Şenlikleri ve ilimize gelen THY heyeti ile yapılan toplantıya dair değerlendirmede bulundu.
Kastamonu'da 2 bin 587 rakımlı dağın zirvesinde bir hikaye!
Kastamonu’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde 50 kişilik grup, 2 bin 587 rakımlı Ilgaz Dağı’nın zirvesine tırmanarak şehitleri andı. Filistin’de yaşanan katliama da dikkat çeken katılımcılar, “Çocukların öldüğü bir dünya istemiyoruz” mesajı verdi.
Survivor Meksika, komşuda çekilecek!
Acun Medya Yapım'dan Volkan Savaşçı, çekimleri Göbü, Filyos, Bütçealtı, Çaycuma ve Zonguldak’ta yapılacak olan Survivor Meksika yarışmasının 1O-17 Temmuz tarihleri arasında çekileceğini söyledi.
Kastamonu bir değerini kaybetti!
Türk dünyası ve Kastamonu, önemli bir değerini kaybetti. Ömrünü Türk dünyasına adayan araştırmacı-yazar ve eski sendikacı, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Aslıyüce vefat etti.
Binlerce Kastamonulu, zulme karşı yürüdü!
İsrail’in Refah kentinde çadır kente saldırısına tepki göstermek amacıyla Kastamonu’da toplanan binlerce kişi protesto yürüyüşü yaptı.
Kutlu olsun…
İsrail’in saldırılarında çocukları, eşleri ve yakınlarını kaybetmenin derin hüznünü yaşayan Gazzeli annelerin Anneler Günü kutlu olsun…
"İsrail, kanlı ellerini Gazze'nin üzerinden çek!
AK Parti Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Anneler Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısında Gazze'deki zulme  vurgu yapıldı. Açıklamada; "81 ilde AK Partili kadınlar olarak Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız! Kalbi Gazzeli anneler için çarpan kadınlar olarak haykırıyoruz:  Bu zulüm daha ne kadar sürecek! Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek!"
Kastamonu Üniversitesi’nde ‘KATİL İSRAİL’ sesleri!..
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ile akademisyenler birçok ülkedeki üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş yaptı.  
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Kastamonu’da bulunan şube el değiştiriyor
Kastamonu’da da şubeleri bulunan dünyaca ünlü kahve zincirinin sahibi değişiyor.
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Filistin'in sesini duyuran Kastamonulu
Kastamonulu hemşehrimiz Mehmet Geçgel, İsrail'in Filistin'e yönelik zalimce saldırılarını bölgeden bildiriyor... A Haber'de görev yapan Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Geçgel, yaklaşık 20 gündür bölgede füzelerin altında haberleri kamuoyuyla paylaşıyor.
Kastamonu'da yeni yılın buluşma noktası dikkat çekti
Kastamonu'da 2024 yılının ilk sabahında anlamlı bir buluşma yaşandı
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Türk Basını, katledilen Filistinli meslektaşlarının sesini duyuruyor
Dünya, 6 Ekim 2023 tarihinden bu yana tarih boyunca görülmemiş büyük bir katliam ve soykırıma şahitlik ediyor.
Kastamonulu gurbetçi; 'Şükürsüzlük var, ihtiyaç sahibi olan çalışır, simit satar'
İstanbul'da yapılan bir sokak röportajına katılan Kastamonu'dan gelen kadın, şükürsüzlük olduğunu söyledi. Ülkedeki ekonomik durumla ilgili yapılan sokak röportajına katılan Kastamonulu hemşehrimiz açıklamasında; 'İsrail'e Filistin'e bakın! Şükürsüzlük var. Ben Kastamonu'dan geldim. Param olmasa gelmezdim. Demek ki bütçe ayırabiliyorum. İhtiyacı olan simit satar" dedi.
KGK: Gazetecilik meslek birliği yasayla kurulmalı
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 3. Küresel Medya Çalıştayı sonrası sonuç bildirgesi yayınlandı.
Ayının "Boykot" kararı gülme krizine yol açtı!
Sosyal medyada gündem olan ayının hamburger boykotu gülme krizine yol açtı.
Kebeci'den yeni karar
Şehrimizin yerel işletmelerinden Kebeci, yeni bir karar aldı.
Ard arda zamlardan sonra indirim geliyor
Akaryakıt fiyatları brent petrol ve dolar kuru ile yön bulmaya devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı.
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
AK Partililer, Kastamonu’da ‘Starbucks’ı kapattı’
AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından ilimizdeki Starbucks şubesinde yer kapatma eylemi gerçekleştirildi.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.