Bakan Nebati, yarın Kastamonu’da;

Bakan Nebati, yarın Kastamonu’da

AK Parti, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında yarın Kastamonu’ya çıkarma yapacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekillerinden oluşan yaklaşık 25 kişilik heyet, yarın ilimizde olacak. Program kapsamında heyet, il merkezi ve ilçelerde sivil toplum kuruluşlarını, muhtarları, esnafları ve vatandaşları ziyaret edecek. Program vesilesiyle toplumun çeşitli kesimlerinin talep ve beklentileri alınacak....


NEBATİ VE BERABERİNDEKİLER GENÇLERLE BULUŞACAK

Öte yandan Bakan Nebati ve beraberindeki heyet,  yarınakşam saatlerinde de "İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye" kampanyası dahilinde Kastamonulu gençlerle buluşacak.

İlki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Sakarya’da düzenlenen "İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye" programı Kastamonu’da da yarın Mimar Vedat Tek Kültür Merkezi’nde yapılacak. Bakan Nebati, yarın akşam saat 17.30’da Mimar Vedat Tek Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya gelecek.

ÜNLÜ: “TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Konuyla ilgili değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, dolu dolu bir program gerçekleştireceklerini belirterek; “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları vesilesiyle sivil toplum kuruluşlarımızı, önceki dönem il ve ilçe başkanlarımızı, esnaflarımızı, hemşehrilerimizi ziyaret edeceğiz, gençlerimizle ve teşkilat mensuplarımızla buluşacağız. Hazine ve Maliye Bakanımız, MKYK üyelerimiz ve milletvekillerimizden oluşan bir heyetle tüm ilçelerimizde sabahtan akşama kadar çeşitli ziyaretler ve programlar gerçekleştireceğiz. Toplumun her kesimine ulaştığımız, onları dinleyip görüşlerini aldığımız güzel bir etkinlik olacak. Bu vesileyle Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Nurettin Nebati, MKYK üyelerimiz ve milletvekillerimize ilimize teşrifleri için şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı için durmak, yorulmak bilmeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum