Arama
Arama Sonuçları
Nasrullah'ta Nebati sürprizi...
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel esnaf ziyareti kapsamında önceki dönem Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati ile karşılaştı. Başkan Güzel açıklamasında; "Nurettin Bey'le güzel bir tevafuk oldu" dedi.
Oğlunun nikahını kıydı
Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık'ın oğlu Korhan Yanık dünya evine girdi. Başkan Yanık oğlunun nikahını kıydı. Sınarcık'ta düzenlenen düğüne eski Bakan Nureddin Nebati de katılım sağladı.
Sarımsak hasadı başladı, ‘kene’ vakaları arttı
Taşköprü sarımsağının hasadının başlamasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına sebep olan kene, vatandaşlar için risk oluşturmaya devam ediyor.
Petra Antik Kenti Ne Zaman İnşa Edildi? Petra Antik Kenti Nerede?
Petra antik kenti tarihi MÖ 400 yılına uzanan içerisinde tapınak ve tiyatro gibi yapılar bulunan yerleşim yerlerindendir. Kum taşından oyulan kaya bloklar ile inşa edilen tapınakları ve büyük amfi tiyatrosu olan antik kent 100 kilometrelik alana yayılır. Tarihin tozlu sayfalarında kalan Pera antik kenti nerede, hangi ülkede, Petra’da hangi kavim yaşadı sorularının tüm yanıtları tarih severlerin oldukça ilgisini çekiyor.
"Sen kimsin ki...."
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i "İngiliz vatandaşı bir maliyeci" olarak tanımlayan ve kıyas kabul etmeyen Nureddin Nebati, hoş geldin dedi.
Ünlü fenomenden ‘yeni kabine’ skeci…
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini taklit ederek ünlenen Muhammed Nur Nahya’dan yine çok konuşulacak bir canlandırma geldi.
Bakan şimşek'ten ilk açıklama geldi
Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek bakanlıkta düzenlenen törenle görevi Nureddin Nebati'den devraldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni kabinesi için kimin isimleri geçiyor?
Milletvekili seçilen bakanlardan hangileri yeniden kabinede yer alacak? Kabine için adı geçen yeni isimler kim?
Nebati, asgari ücret zammı için tarih verdi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya gelirken, dikkat çeken asgari ücret zammı açıklaması yaptı.
Kabine tam kadro Meclis’te
28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti 51 ilden birinci olarak çıktı. AK Parti'nin birinci sıradan aday gösterdiği bakanlar, yeniden Türkiye Büyük Millet Meclis'ne girecek.
Karadeniz'de hidrojene hazır olun!
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kendi uçağını, tankını, gemisini üreten bir ülkeyiz.
Tarımsal amaçlı su kullanımı yüzde 50 desteklenecek
Çiftçilerin 2023 yılına ilişkin tarımsal amaçlı su kullanım hizmet bedelleri yüzde 50 desteklenecek. Destekten yararlanacak çiftçilerin Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olması şartı aranacak.
Tarımsal amaçlı su kullanımı yüzde 50 desteklenecek
Çiftçilerin 2023 yılına ilişkin tarımsal amaçlı su kullanım hizmet bedelleri yüzde 50 desteklenecek. Destekten yararlanacak çiftçilerin Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olması şartı aranacak.
İşte o anlar...
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim çalışmaları nedeniyle gittiği Adana Havalimanı'nda TOGG'a binerek sürüş izlenimini anlattı. Bakan Nebati'nin; "Sanki uzaydan gelmişim gibi millet bana bakıyordu" sözleri sosyal medyada gündem oldu.
AK Parti’nin il il milletvekili adayları
AK Parti, milletvekili listelerini YSK'ya teslim etti.
AK Parti’de 16 kabine üyesi milletvekili aday oldu
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerde kabinedeki Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti’den milletvekili adayı olmadı.
Bakan Nebati'den pahalılık yorumu: 'Koyun eti ucuz ama tüketmiyoruz'
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, artan et fiyatları hakkında konuştu.
Bakan Nebati: “Bankacılık sektörümüz son derece sağlıklı bir görünüme sahip”
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Bankacılık sektörümüzün güçlü sermaye yapısı, yüksek aktif kalitesi ve karlılık oranlarıyla son derece sağlıklı bir görünüme sahip olduğunu teyit eder niteliktedir” dedi.
Hoşgeldin Rama‘ZAM’
Yaklaşık 2 yıldır bir türlü gündemden düşmeyen fiyat artışları, özellikle dar gelirli vatandaşların geçim sıkıntısını dayanılmaz hale getirdi.
Deprem bölgelerindeki memurların maaşı erken ödenecek
Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem bölgelerindeki kamu kurumlarında görevli memur ve işçilere maaş ödemelerinin 15 Şubat'tan önce yapılacağını duyurdu.
2 ilde arama kurtarma çalışmaları tamamlandı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Şanlıurfa ve Kilis'teki arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını ve ekiplerin depremden etkilenen diğer bölgelere sevk edildiğini bildirdi.
Meclis’in gündemi bu hafta yoğun
Meclis haftaya yoğun bir gündemle girecek. Başörtüsüne anayasal güvence ve ailenin korunmasını içeren teklifin Meclis süreci başladı.
Vergi dairesine gitmeye gerek kalmayacak
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bundan böyle mükelleflerin işe başlama, şube açılışı-kapanışı, adres değişikliği, tür değişikliği, tasfiyeye giriş, tasfiyeden vazgeçme, tasfiye kapanış ve unvan değişikliği işlemleri için vergi dairesine gitmesine ve bildirim yapmasına gerek kalmadığını açıkladı.
"Kişi başına gelir 12 bin doların üzerine çıkacak"
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022'de kişi başına gelirimizin 10 bin dolar seviyesini aşacağını, 2023 yılında da daha da yükselerek 12 bin doların üzerine çıkacağını öngörüyoruz" dedi.
Kıdem tazminatı tavanı yükseldi
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 1 Ocak 2023 tarihinden geçerli olmak üzere yeni kıdem tazminatı tavanını 19 bin 982,83 TL olarak belirledi.
Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detayları 4 Ocak'ta açıklanacak
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası"nın detaylarını 4 Ocak saat 10.00'da açıklayacak.
Hürriyetçi Eğitim Sen sahaya indi
Hürriyetçi Eğitim Sen memurların alım gücü için sahaya indi. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kastamonu İl Temsilcisi Murat Karaca Cumhuriyet Meydanı’nda konuyla ilgili basın açıklamasında bulundu. Karaca açıklamasında; " Kamu çalışanlarına sunulan haklar, dünya standartlarına ulaştırılıncaya kadar mücadeleye ve iş bırakma dahil her türlü meşru eylemi yapmaya kararlıyız. Haklıyız, durmayacağız, vazgeçmeyeceğiz" dedi.
Kastamonu AK Gençlik’ten ilçelere çıkarma
AK Parti Gençlik Kolları, 81 ilde düzenlenen programlar kapsamında ilimizde de "İlk Oyum Ak Parti'ye, ilk Oyum Erdoğan'a" etkinliği gerçekleştiriyor. Etkinlik kapsamında ilk kez oy kullanacak gençlerle buluşmalar gerçekleştiriliyor.