"Sen kimsin ki....";

"Sen kimsin ki...."

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i "İngiliz vatandaşı bir maliyeci" olarak tanımlayan ve kıyas kabul etmeyen Nureddin Nebati, hoş geldin dedi....

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Kabine'de ekonominin dümenine Mehmet Şimşek'i getirmesinin ardından, Nureddin Nebati'nin Şimşek hakkındaki söylediği sözler gündem oldu.

PEKİ, NEBATİ ŞİMŞEK İÇİN NE DEMİŞTİ?

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Millit İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı  Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek,  Mehmet Şimşek'e ağır söylemlerde bulunmuştu.  Nebati, açıklamasında;  "Bu diplomanın sahibinin kıblesi Mekke, bu diplomalı Hazine ve Maliye Bakanı'nın kıblegahı Kudüs, bu diplomanın sahibi Türkiye’deki tüm vatandaşlara eşit gören, hayat boyunca ötekileştirmeyen Hazine ve Maliye Bakanı. Sen kimsin ya, beni İngiliz vatandaşı bir maliyeci ile karşılaştıracaksın. Sen kim oluyorsun da Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı'nı hor göreceksin hadi oradan. Utanmadan sıkılmadan Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı'nı İngiliz pasaportlu bir adamla eşleştiriyorsun. Öyle ki o toplantıya davet edecek gücü bulamıyor. Çünkü efendileri ona Amerika’da video konferansla emirleri ve talimatları veriyor. Biz de diyoruz ki 'tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet ve iriyiz, diriyiz hep beraber Türkiye' diyoruz. Sen kiminle uğraştığını bilmiyorsun şu gördüğün adam, Recep Tayyip Erdoğan’la 30 yıldır aynı yolda yürüyor. Sen ne biliyorsun? Bu ülkenin başkanı, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, benim yol arkadaşım yol” demişti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum