Karaşlıların internet isyanı;

Karaşlıların internet isyanı

Kastamonu merkeze Karaş Köyü’nde internet sorunu bitmek bilmiyor. Köyde iki ay önce oluşan internet sorunu nedeniyle sık sık kesinti ile karşılaşan ve son olarak da bir haftadır internetin kesilmesinin sıkıntısını yaşayan bazı köylüler, Türk Telekom’a arıza kaydı bırakmalarının ardından bugüne kadar sorunlarının çözüme kavuşturulmadığını dile getirdi....

Köy ile alakalı 14 Ağustos tarihinde açılan genel arıza kaydı olduğu için vatandaşlar, tekrar şahsi ya da genel arıza kaydı oluşturamıyor. Halen süren bir arıza kaydının bulunması sebebiyle yeni bir arıza kaydı sistemde oluşmuyor.  

Konuyla alakalı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayetlerini bildiren bazı köy sakinleri, 2 aylık süreç içerisinde hiçbir çalışma yapılmadığını ve kimsenin köye gelip ilgilenmediğini söyledi.

“2 AYDIR HİÇ BİR ÇALIŞMA YAPILMADI”

Vatandaşlar yaşadıkları mağduriyete dikkat çekerek; “Türk Telekom firmasının bizi mağdur etmesinden dolayı, faturamızı ödediğimiz ve bütün gerekli yükümlülüklerimizi getirmiş olduğumuz halde, 14 Ağustos 2022'den bu tarafa internete doğru düzgün bağlanamamamızın yanı sıra; son bir haftadır aramamıza ve arıza kaydı oluşturmak istememize rağmen, kayıt oluşturamıyoruz. 14 Ağustos 2022'den bu tarafa gelen ‘genel arıza’ diye adlandırdıkları ve bu 2 aylık süreç içerisinde hiçbir çalışma bile yapılmadı, bir defa bile gelmediler. Şahsi olarak bırakmak istediğimiz arıza kaydını da oluşturamıyoruz. İki adım yanımda olan komşularım aynı firmanın servis sağlayıcıları ile çok rahat bir şekilde internetlerine girerken sorunun genel değil özel olması sebebiyle ben giriş sağlayamıyorum. Yan komşularımın, genel bir arıza kaydı olduğu halde rahatlıkla internete girmeleri ve benim teknik ya da kablosal aksaklıklardan dolayı internete giremiyor olmam ve arıza kaydı bile oluşturulmuyor olması bizi mağdur ediyor. Ayrıca geçen hafta müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra sorunun modemden olduğunu söyleyerek bize yeniden modem aldırmalarına rağmen, yine de sorunumuz çözülmedi” ifadelerini kullandı.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum