10 ilçenin birincileri belirlendi;

10 ilçenin birincileri belirlendi

Sahne Senin Mikrofon Senin yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Cide, Azdavay, Pınarbaşı, Küre, Çatalzeytin ve Abana ilçelerinde de yarışmalar tamamlandı. Büyük final 14-15 Ağustos’ta Kastamonu’da gerçekleştirilecek....

Ses yarışmasında Cide’de Ela Salcı, Azdavay’da Sıla Tiryaki ve Beren Şen, Pınarbaşı’nda Buket Aslan, Küre’de Ramis Uçar, Çatalzeytin’de Barış Demirci ve Abana’da Aleyna Nur Köseoğlu, final için birinci seçilen isimler oldu. Sahne Senin, Mikrofon Senin yarışması kapsamında 14-15 Ağustos Kastamonu Merkez’de yapılacak yarışma ile final tamamlanarak birinci seçilecek.

 

CESUR; “YARIŞMAMIZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

 

Kültür Bakanlığı ve Mesam Üyesi, Kastamonu Sanat Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı, Sanatçı Yılmaz Cesur, “İlçelerimizde Sahne Senin, Mikrofon Senin yarışması başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu güzel projemize katkı ve destek veren Valimize, Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, projemizin duyurulmasında büyük emeği ve katkısı olan tüm basın mensuplarımıza Sanat Kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.  (Nihan kıran)



Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum