Arama
Arama Sonuçları
İlkokul öğrencileri sorularının cevabını yerinde öğrendi
Çatalzeytin ilçesinde Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Hayat Bilgisi dersi kapsamında Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'i ziyaret ederek yerel yönetimlerle ilgili merak ettiklerini sordu. 
Liselerin futbol mücadelesi nefes kesti
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Futbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde 42, kızlarda ise 14 olmak üzere 56 takım ile oynanan karşılaşmalar toplamda 672 sporcu ile rekor bir katılım ile gerçekleşti.
‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Karabük'ü 'Kastamonulu' yönetecek
Kastamonu'da 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adayların çalışmaları hız kazanırken, komşumuz Karabük'te ise ilginç bir durum ortaya çıktı. 3 ayrı partiden 3 Kastamonulu aday Karabük Belediyesi'ne talip oldu.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Kastamonu İl ve İlçe seçmen sayıları açıklandı!
31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala, Kastamonu'da heyecan dorukta. Resmi kaynaklardan alınan verilere göre, Açıksöz Gazetesi olarak Kastamonu Merkez ve İlçe seçmen sayılarını derledik.
Kalbi duran genç, hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren Kastamonulu genç hayatını kaybetti.
İlçelerde şok eden siyasi değişim!
AK Parti, Kastamonu'da 19 ilçe belediye başkan adayını belirledi ancak Abana, Bozkurt, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. 4 İlçede mevcut belediye başkanlarında değişikliğe gidildi.
İlçelerde sürpriz isimler açıklandı!
2024 Mahalli İdareler Seçiminde Kastamonu’da AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan adayları açıklandı.
AK Parti'nin acı günü! İlçe Başkanı babasını kaybetti
AK Parti Çatalzeytin İlçe Başkanı Ziya Yılmaz'ın babası Zeki Yılmaz hayatını kaybetti.
Kastamonu'da alınacak 50 personel kontenjanı açıklandı
Kastamonu İl Müftülüğü bünyesinde TYP (Toplum Yararına Program) bünyesinde 6 aylık çalıştırılmak üzere 50 personel alımı yapılacak. Merkez ve İlçelerde alınacak personel kontenjanı açıklandı.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor
Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi.
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Kastamonu’da 23 projeye 3,5 milyar TL!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2024 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 12 bin 41 projeye yaklaşık 1 trilyon 7 milyar lira ödenek tahsis edildi. Kastamonu'ya da yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde bir ödenek ayrıldı.
Bahçeli "almadan gelme" dedi, aday gösterdi!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kastamonu ilçe adaylarını belirledi. Kesinleşen adaylar arasında yer alan Hanönü Belediye Başkan Adayı Metin Yamalı, aday adaylığı sürecinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeyi paylaşarak ve Bahçeli'nin kendisine "Belediyeyi almadan gelme" dediğini aktarmıştı. Adaylığı kesinleşen Yamalı yeni bir açıklama yayınladı.
Kastamonu'da kar bastırdı, sürücüler yolda kaldı
Kastamonu'da bir çok bölgede etkili olan kar yağışı, ulaşımı da olumsuz etkiledi.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Kastamonulu bürokrata yeni görev
Kastamonulu hemşehrimiz İbrahim Cesur’in yeni görev yeri; Ordu’ya bağlı Ünye ilçesi oldu…
Çepni’nin sevilen siması, Kocaeli’de hayatını kaybetti
Kastamonu Çatalzeytin ilçesi nüfusuna kayıtlı bölgenin sevilen siması Kemal Çay, Kocaeli’de hayatını kaybetti.
Çatalzeytin Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar!
Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Hastanede, Hastane Afet Planı (HAP) tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği okul öğrencilerinin okulda yedikleri pastadan zehirlenmesi konu alındı... İşte o video!
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
İlçeye yeni doktor ataması
Aralık ayında yeni doktorlar hizmetlerine başlarken, ilçeye yeni hekim ataması yapıldı.
‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’
Aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar.
Kastamonu'daki kar manzarası havadan görüntülendi
Kastamonu'da yüksek rakımlı noktalarda kar yağışının oluşturduğu güzel manzara havadan görüntülendi.
Yarışmada ‘Kastamonu’ sorusu zorladı!
Alper Ateş'in TV 360 ekranlarında sunduğu yarışma programı " Ben Bilirim" ekranlarında, Kastamonu’nun ilçesi soruldu.
Çatalzeytin’e yeni müdür!
Doğanyurt İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Karataş, Çatalzeytin İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevine atandı
Kaymakamlığın turnuvasında ortalık karıştı
Cumhuriyetin 100'ncü yılı dolayısıyla Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde düzenlenen Kamu Kurumları Arası Voleybol Turnuvası’nda ortalık karıştı.