Birlikte tur attılar;

Birlikte tur attılar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Devrekani Belediyesi ve İlbank desteği ile Bakan Murat Kurum tarafından engelli bir vatandaşa akülü araç hediye edildi. Kastamonu Belediyesi önünde gerçekleştirilen hediye takdiminde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, aracı hediye ederken hediyeyi teslim alan Yaşar Emirhüseyinoğlu ile araçla bir tur attı. Eğlenceli anlar oluşurken, izleyenler ve Bakan Kurum ile Yaşar Emirhüseyinoğlu arasında hoş sohbet oldu....

İlçelerin ardından kent merkezine gelen Bakan Murat Kurum, Kastamonu Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Başkan Vidinlioğlu, kent merkezinde de etkili olan yağış nedeniyle Ilgaz İçme Suyu İsale Hattında oluşan hasar ile ilgili Bakan Kurum’a bilgi verdi. Belediye ziyaretinin ardından Bakan Murat Kurum tarafından talimat verilerek Devrekani Belediyesi tarafından koordine edilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İLBANK desteğiyle alınan akülü araçYaşar Emirhüseyinoğlu’na teslim edildi.

Kastamonu Belediyesi önünde akülü aracını Bakan Kurum’dan teslim alan Yaşar Emir Hüseyinoğlu, aracına kavuşmasının mutluluğunu yaşarken aracıyla ilk turunu Bakan Murat Kurum ile yapmak istedi. Kısa bir turun ardından Bakan Murat Kurum, Yaşar Emir Hüseyinoğlu’na dikkatli kullanmasını tavsiye etti. Yaşar Emir Hüseyinoğlu ise aracıyla hem annesini hem de çocukları gezdireceğini belirtti. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum