Öğrenciler sosyal sorumluluk bilinciyle yetişiyor;

Öğrenciler sosyal sorumluluk bilinciyle yetişiyor

Bahçeşehir Koleji ve Okul Aile Birliği işbirliği ile organize edilen yardım kermesine ilgi büyüktü....

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Yardımseverler Derneği yararına Bahçeşehir Koleji ve Okul Aile Birliği tarafından yapılan kermese öğrenciler, veliler, okul öğretmenleri, dernek yöneticileri çok sayıda davetli ve basın mensupları katıldı. Sosyal sorumluluk bilinciyle yetişen Bahçeşehir Koleji öğrencileri, yardımlaşmanın önemini kavrayarak aileleri tarafından gönderilen birbirinden zahmetli ve lezzetli yiyecekleri davetlilerin satışına sundular.

Okul bahçesinde coşkuyla yapılan kermeste TRT Sanatçısı Onur Eren Demir, seslendirdiği şarkılarla davetlilere müzik ziyafeti sundu. Ayrıca Bahçeşehir Koleji Müzik öğretmeni ve öğrencilerinin hazırladığı konser büyük alkış topladı. Palyaço gösterileri ve maskotlarla eğlenen çocuklar yaza merhaba diyerek öğretmenleri ve arkadaşları ile doyasıya eğlendiler.

SAYIM; “TOPLUMA HİZMET VE İNSANLARA HİZMET DÜŞÜNCESİYLE YOLA ÇIKTIK”

Okul Müdürü Şükran Sayımyaptığı açılış konuşmasında; “Bahçeşehir Ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştirirken, öncelikle topluma hizmet ve insanlara hizmet düşüncesiyle yola çıktık ve bu yolda hep birlikte ilerledik. Çok yararlı işler başardık. Destekleri ve güvenleriyle her zaman yanımızda olan değerli velilerimize, Okul Aile Birliğimize, kıymetli öğretmenlerimize, canım çocuklarıma, katkısı olan herkese Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak teşekkür ediyorum.Bugün burada güzel şarkıları ile aramızda olan Değerli Sanatçı Onur Eren Demir’e, yine bugün güzel şarkılarını dinlediğimiz müzik öğretmenimize ve sevgili öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Aile Birliği Adına konuşmalarını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Reyhan Arslan Çolak organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.Program sonunda tüm davetliler bu anlamlı organizasyonun parçası olmaktan çok mutlu olduklarını dile getirerek okul yönetimine ve Okul Aile Birliğine tebriklerini ve başarı temennilerini iletti. 






Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum