“Beni kıranı ben de kırarım”;

“Beni kıranı ben de kırarım”

Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, kendisini siyasette sert dilli olduğu yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Vidinlioğlu açıklamasında; "Siyasetin dili ebetteki bu olmamalı. Ama ben Hz. İsa değilim, kusura bakmayın. Öteki yanağımı dönecek halim yok. Ben kimseyi kırma niyetinde değilim ama beni kıranı ben de kırarım” ifadelerine yer verdi....

SİYASETTE SERT BİR DİL KULLANDIĞI YÖNÜNDEKİ ELEŞTİRİLERE CEVAP VEREN VİDİNLİOĞLU;

Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, kendisini siyasette sert dilli olduğu yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Vidinlioğlu, siyasetin dilinin kabalaşmasını ve sertleşmesini istemediğini vurgulayarak bundan kimseye fayda gelmeyeceğini kaydetti. Eleştiriye de açık olduğunu belirten Başkan Vidinlioğlu, eleştirinin olmadık şeyler üzerine yorum ilave edilmesini doğru bulmadığını kaydetti. Başkan Vidinlioğlu açıklamasının devamında; “Benim üslubum sert de beni 40 haramilerin safında olmakla, beni 5 benzemezi bir araya getirmekle itham edenlerin diline niye kimse bir şey demiyor. Siyasetin dili ebetteki bu olmamalı. Ama ben Hz. İsa değilim, kusura bakmayın. Öteki yanağımı dönecek halim yok. Ben kimseyi kırma niyetinde değilim ama beni kıranı ben de kırarım” ifadelerine yer verdi.

“BİZİM ORTAK DİLE VE BİRBİRİMİZİ SEVMEYE İHTİYACIMIZ VAR”

Siyasette dilin sertleşmesini ve kabalaşmasını istemediğini belirten Vidinlioğlu; “Ben siyasetin dilinin hiç sertleşmesini ve kabalaşmasını istemiyorum. Çünkü bundan kimseye fayda gelmez. Eleştiriye her zaman eyvallah. Ama olmadık şeyler üzerine yorum ilave ederseniz bu da doğru değil. Beni eleştiren bir yazı okudum. Benim üslubumu sert bulduğu yazıyor. Benim üslubum sert de beni 40 haramilerin safında olmakla, beni 5 benzemezi bir araya getirmekle itham edenlerin diline niye kimse bir şey demiyor. Siyasetin dili ebetteki bu olmamalı. Ama ben Hz. İsa değilim, kusura bakmayın. Öteki yanağımı dönecek halim yok. Ben kimseyi kırma niyetinde değilim ama beni kıranı ben de kırarım.  Bugüne kadar bir sürü eleştiriye rağmen olumsuz bir ifade kullandım mı hayır bu sizin hakkınız eleştirinizi yapabilirsin. Bu hepinizin hakkı. Herkesin kendisiyle yüzleşmesi ve empati yapması lazım. Ben o empatiyi her zaman yapıyorum. Benimle ilgili yaptığınız eleştirtişlere bakıyorum evet doğru diyorum. Eğer birisi benimle ilgili olumsuz bir kanaate sahipse ben niye o kanaate sahipsin diye sormam. Demek ki o olumsuz kanaate sahip olmasını sağlayacak dolaylı doneleri eline verdim ki benimle ilgili böyle düşüyor derim ve hatayı ilk kendimde ararım. Benim hayat felsefem hep böyle olmuştur. Ben sinirlendiğimde bile 3 dakika sonra hepsini unuturum. Ama hep söylüyorum: Bizim ortak dile ve birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var” dedi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum