Aliyev’in konuğu oldular;

Aliyev’in konuğu oldular

Kuzeykent İlkokulu öğrencileri işledikleri konudan esinlenerek Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Başkanıİlham Aliyev'e bir mektup yazmıştı. Kuzeykent İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri bu sebeple Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından Azerbaycan'a davet edildi....

AZERBAYCAN DEVLET BAŞKANI ALİYEV,  KUZEYKENT İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI


Kuzeykent İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, 4/A sınıfı öğretmeni Naim Kayıkçı, özel eğitim öğretmeni Sema Ilgaz, Müdür Yardımcısı Erhan Kalaycı, Okul Müdürü Ümit Yürücüoğlu ve kafile başkanı olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran refakatinde 11-16 Nisan tarihleri arasında Bakü ve Karabağ' da Başkan İlham Aliyev’in misafiri oldu.

Gezide Türk Şehitliğini gezen kafile, şehitlik anıtına çiçek bıraktı.Kafile akabinde, Haydar Aliyev Adına Modern Eğitim Kompleksi’nde Azerbaycan Milli Eğitim Bakanı ile bir araya geldi. Bakan Amrullayev, öğrencilerle sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Öğrenciler akabinde 3 No’lu Çocuk ve Gençlik Merkezini, Haydar Aliyev Merkezi ve Müzesini, Askeri Ganimetler Parkını, İçerişehir’i (Suriçi), Fuzili ve Şuşa’yı gezme tanıma fırsatı elde etti.

Kuzeykent İlkokulu kafilesi kurtarılan Karabağ topraklarını da ziyaret etti. Azerbaycan Kültür Başkenti Kadim Şehir Şuşa’yı tanıyan öğrenciler, Şuşa ve Fuzuli’de yapılan tahribata yakından şahit oldu. Şuşa'da bir gece konaklayan kafile, basın mensuplarıyla bir araya geldikten sonra, Cumartesi günü itibariyle Türkiye’ye geri döndü.  




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum