“Erdem Sepetçioğlu’nda pastırma sucuk dönemi başladı”;

“Erdem Sepetçioğlu’nda pastırma sucuk dönemi başladı”

Çekme Helva denildiğinde ilk akla gelen marka olan Erdem Sepetçioğlu, yeni sektörle de adını duyurmayı ve markalaşmayı hedefliyor. Pastırma alanında lezzetiyle öncü olmayı hedefleyen Erdem Sepetçioğlu, damaklarda tat bırakan eşsiz lezzetiyle müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor....

Ayrıca  Erdem Sepetçioğlu, Nasrullah Meydanı’nda açtığı Erdem Sepetçioğlu Çekme Helva Pastırma Sucuk adındaki yeni mağazasıyla da kaliteli hizmetini üst safhaya taşıdı. Yöresel ürünlerin yanı sıra şekerleme, çekme helva ve hediyelik ürünlerin de satışa sunulduğu Erdem Sepetçioğlu’nda şimdi pastırma ve sucuk dönemi başlıyor. Yeni kurulacak bir entegre fabrikanın da hazırlığı içerisinde olduklarını belirten Erdem Sepetçioğlu, yeni kurulacak bu fabrikayla Kastamonu’nun adını daha da duyurmayı hedefliyor.

“USTALIĞIMIZI PASTIRMA VE SUCUK ALANINA TAŞIYORUZ”

Hedeflerinin ilk olarak müşterilerinin memnuniyetini sağlamak olduğunu belirten Erdem Sepetçioğlu firmasının sahibi Adem Bodur; “Hedefimiz öncelikli olarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak. Zaten helva sektöründe öncü bir firmayız. Lezzetimiz tartışılmaz. Biz bu ustalığımızı şimdi de pastırma ve sucuk alanına taşıyoruz. Ayrıca ilerleyen zamanlarda temelini atmak için hazırlandığımız entegre sucuk ve pastırma fabrikamızla da yine en kaliteli şekilde müşterilerimize üst düzey bir hizmet sunacağız” dedi.

“EN KALİTELİ HİZMET VE LEZZETİ SUNUYOR OLACAĞIZ”

Ürün skalası hakkında da bilgiler veren Erdem Sepetçioğlu; “Bizler Erdem Sepetçioğlu Şekerleme Gıda San. Ve Tic. A.Ş.  olarak firmamızın bünyesinde, helva çeşitlerimizin yanı sıra lokum, pişmaniye cezerye reçel bal marmelat akide şekeri gibi ürünlerimiz de var, Ayrıca yine bünyemizde Kastamonu’nun vazgeçilmez yöresel ürünleri olan sarımsak, siyez ürünleri bir ide hediyelik ürünlerimiz mevcut. Şimdi bir yenilikle pastırma ve sucuk alanında da elimizin lezzetini göstermeyi hedefliyoruz. Yeni kurulacak olan entegre fabrikamızla da müşterilerimize her zaman olduğu gibi en kaliteli hizmeti ve lezzeti sunuyor olacağız. Kastamonu’nun daha ileri gitmesi ve isminin her yerde duyulmasını hedefleyerek çıktığımız bu yolda inancımız tam. Ayrıca tüm ürünlerimize internet sitemiz (erdemsepetcioglu.com.tr) üzerinden de ulaşabilirler.”










Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum