Başkan Yaşar Cumhur İttifakı'nı ziyaret etti;

Başkan Yaşar Cumhur İttifakı'nı ziyaret etti

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar ve beraberinde ki heyet Cumhur İttifakı'nın birleşenleri olan AK Parti ve MHP Il Başkanlıklarını ziyaret etti....

AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Mesut Pınar, önceki dönem Pınarbaşı Belediye Başkanları Mehmet Yılmaz, Halil Sarımeşe ve Pınarbaşı Belediye Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar'ı makamında ziyaret eden Şenol Yaşar, ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


YAŞAR: “CUMHUR İTTIFAKI OLARAK TEK VÜCUT HALINDE HAREKET EDİYORUZ”


Pınarbaşı'nda Cumhur İttifakı olarak tek vücut halinde hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Yaşar, gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarda bu birlikteliğin büyük bir rol oynadığını söyledi.

Birlik ve beraberliği daha da ilerletmek için bu tür ziyaretleri çok önemsediklerini ifade eden Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, "Öncelikle başkanlarımıza bize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolay teşekkür ediyorum. Pınarbaşı olarak son yıllarda özellikle turizmde yakalamış olduğumuz ivmeyi bu birliktelikle daha ileri bir noktaya taşıyacağımıza gönülden inanıyorum. İlçemiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum