Arama
Arama Sonuçları
Tosya'da makam değişimi!
Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Kastamonu Stadı için kritik adım!
Kastamonu için müjdesi verilen yeni stadın yapılmasına ilişkin, yeni bir gelişme yaşandı.
Kastamonu, alması gereken payı bir türlü alamamış
Turizm Haftası nedeniyle Turizm Endüstrileri Birliği 'TUREB' Başkanı Fikri Yazan bir basın bildirisi yayınladı.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Bir söz de Atatürk'ün huzurunda!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ve Kastamonu CHP Parti yöneticileri Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.
Abana'nın yeni Başkanı sahada!
Abana Belediye Başkanı Seda Oyar, seçimin ardından sahaya çıkarak vatandaşlarla bir araya geldi. Oyar vatandaşlara teşekkür etti.
İl Müdürü Gümüş, iftarını Özlem Burma'da yaptı...
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı.
Hanönü'de süt toplama merkezi faaliyete geçti!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, Hanönü Bağdere Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Süt Toplama Merkezi ziyaret etti.
‘Tarihi çarşıda kafe’ neden olmasın?
Kastamonu'nun tarihi dokusunu yansıtan Bakırcılar Çarşısı'nda, geçmişin izlerini taşıyan bir dükkanın kapıları herkese açık. Açıksöz Gazetesi olarak Rasim Yıldız'ın el yapımı ürünlerle dolu dükkanını ziyaret ettik ve zamanın izinde keyifli bir yolculuğa çıktık.
Emekliler için başvurular başladı! 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor
Emekliler için heyecan verici haber geldi. Emekli maaşlarında banka promosyonları için başvurular 25 Mart itibariyle alınmaya başladı.
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
BBP’den Tahsin Babaş’a destek  
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alan, AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ı ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
Kastamonu'da ATT'ler unutulmadı!
22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri günü kapsamında Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
KÜ’ye üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
İlkokul öğrencileri sorularının cevabını yerinde öğrendi
Çatalzeytin ilçesinde Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Hayat Bilgisi dersi kapsamında Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'i ziyaret ederek yerel yönetimlerle ilgili merak ettiklerini sordu. 
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!
Eskişehir’de Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Kastamonulu hemşehrimiz Fahri Karabilen, hemşehrilerinden manevi destek istedi.