Pınarbaşı'nda 18 yıl sonra yeniden!;

Pınarbaşı'nda 18 yıl sonra yeniden!

Pınarbaşı ilçemizde 18 yıl önce kapanan Tarım Kredi Kooperatifi tekrar açıldı....

İlçe çiftçileri için hayati önem arz eden kooperatifin açılması ilçede mutluluk yaratırken, Belediye Başkanı Şenol Yaşar da, gelişmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

18 yıl önce kapanarak Ağlı Tarım Kredi Kooperatifi'ne bağlanan Pınarbaşı Tarım Kredi Kooperatifi, uzun bir aranı ardından tekrar Pınarbaşı'nda hizmete girdi. Belediye Başkanı Şenol Yaşar'ın girişimleriyle sonuca erişen kooperatifin açılması, ilçede tarımla uğraşan çiftçiler için önemli bir gelişme oldu.

 

Belediye Başkanı Şenol Yaşar da, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; ''18 yıl önce kapanan ve Ağlı Tarım Kredi Kooperatifi'ne bağlanan Pınarbaşı Tarım Kredi Kooperatifi, hizmet bürosu olarak girişimlerimiz sonucunda yeniden açılmıştır. Çiftçilerimizin ihtiyacı olan yem, gübre, motorin, tohumluk ve kömür gibi ürünleri peşin satışın yanı sıra ayni ve nakdi kredilendirme imkânı ile de karşılayacak olan kurum, temel gıda ürünleri satışı ve sigortacılık alanında da ilçemiz halkına hizmet verecek ve ilk etapta Pazartesi ve Perşembe günleri açık olacaktır. Emeği ve katkılarından dolayı kıymetli hemşehrim Gübretaş Genel Müdürü İbrahim Yumaklı'ya ve Tarım Kredi Kooperatifi yetkililerine teşekkür ediyorum'' ifadelerine yer verdi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum