Tosya Belediye'sine 6 yeni hizmet aracı;

Tosya Belediye'sine 6 yeni hizmet aracı

Kastamonu'nun Tosya İlçe Belediye'si yeni hizmet araçlarına kavuştu....

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavakliğil, belediye hizmet araçları kadrosuna toplam değeri 4 milyon TL olan 6 adet yeni hizmet aracını hizmete geçirdi. Hizmet araçları düzenlenen törenle beraber Tosya Belediyesi hizmetine sunuldu.

Sosyal medya hesabından yeni hizmet araçlarının borçsuz bir şekilde Tosya Belediyesi hizmetine sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Kavakliğil, " Kredi kullanmadan kendi öz kaynaklarımız ve hibe yöntemi ile toplam değeri 4 milyon TL olan 6 adet yeni hizmet aracımızın düzenlemiş olduğumuz törenle birlikte alanlarında hizmete başlamıştır. Eşsiz şehrimizi bölgesinde lider konuma getirmek için her yeni gün onlarca farklı proje ve hizmete imza atarak ilçemizi bir adım daha ileriye götürmeyi amaçlıyor ve bu gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Tosya belediyesi hizmetine sunulan 4 milyon TL değerinde 6 adet yeni hizmet araçları; Hidromek marka kazıcı yükleyici, Asimato marka 3 tonluk 4,5 metre özellikli Forklift, Ford Marka üst ekipmanlı Kanal Açıcı Vidanjör, Otokar marka Hafriyat damperli Kamyonet, Ford Transit marka Sinek İlaçlama aracı, Ford Custom marka Cenaze Nakil Aracı şeklinde. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum