Arama
Arama Sonuçları
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
Belediye'den 23 Nisan kutlamaları!
Kastamonu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Kastamonu Belediyesi önünde düzenlenen bayram kutlama etkinliği devam ediyor.
‘23 Nisan kaymakamı’ndan düşündüren talimat…
İnebolu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kaymakamlık koltuğuna oturan öğrenciler, İnebolu Belediyesini telefonla arayarak kanalizasyon ve lağımın denize akıtılmamasını istedi. 
Tosya'da makam değişimi!
Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.
Kastamonu'nun tehdidine örnek operasyon!
Başta Kastamonu olmak üzere, Batı Karadeniz de tehlike saçan 'kahverengi kokarca' için örnek adım atıldı.
Şehidimiz ile babası aynı tarihte vefat etti
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nden şehidimiz Adem Akman'ın babası, Cemil Akman, Taşköprü ilçesinin Tekke mahallesindeki evinde vefat etti. Şehit babası olan Cemil Akman, oğlu Adem Akman'ın şehadetinin yıldönümünde hayatını kaybetti.  Adem Akman, 20 Nisan 1993 tarihinde şehit düşmüştü. Baba Cemil Akman ise 20 Nisan 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu.
Kastamonu'da felaket sonrası ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Fırtına nedeniyle ilk belirlemelere göre bazı binaların çatılarında hasar oluştuğu ve bazı cadde ile sokaklarımızda ağaç devrilmeleri olduğu tespit edildi.”
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
Belediye temizliğe duraklardan başladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye temizlik timinin Kastamonu'da çalışmalarına başladığını duyurdu. Ekipler ilk olarak otobüs duraklarının temizliğini gerçekleştirdi.
Belediye, ilkokul mezunu personel alıyor
Şenpazar Belediyesi’nde istihdam edilmek üzere geçici olarak tam zamanlı üç temizlik personeli alınacak
İlçeye yeni araç!
Hanönü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylere yapılan hizmetlerin artırılması amacıyla kanal kazıcı ve yükleyici alındı.
Kastamonu Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu!
31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı’nın yardımcıları belli oldu.
Diyarbakır, Kastamonu'yu unutmadı
Sezonun 35. hafta mücadelesinde Kastamonu'ya gelerek GMG Kastamonuspor ile karşılaşan Amedspor, Gazi'den 1-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantiledi. Kastamonu'da çok güzel karşılanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldi, GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün'e ve Kastamonu'ya teşekkür etti.
Başkan Baltacı'nın Önceliği: Şehir İçi Ulaşımın İyileştirilmesi
Göreve başlamasının ardından ilk olarak şehir içi ulaşım problemini gündemine alan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar başta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durduğumuz konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceğiz” dedi.
Uluay; 'Tüm abonelikler mi yoksa sadece 3 gazete mi?'
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın geçtiğimiz günlerde belediyenin aboneliği bulunan ve yıllık ücreti 426 bin 230 TL olan Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah gazetelerinin aboneliklerini iptal etmesi, Milletvekili Halil Uluay'ın dikkatini çekti. Uluay konuyla ilgili Baltacı'ya soru yöneltti.
Tosya'da yeşil alanların sayısı artırılacak
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçede yeşil alanların sayısını artıracaklarını belirtti.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Bir söz de Atatürk'ün huzurunda!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ve Kastamonu CHP Parti yöneticileri Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.
Kastamonu'da Belediye, borçlarını astı!
Kastamonu'da ilçe belediyesi, borçlarını astı...
Anız yangını!
Taşköprü ilçesine bağlı Duruca Köyü'nde çıkan anız yangını, büyümeden söndürüldü. Taşköprü Belediyesi İtfaiye ekipleri; 'Sadece ot ve anız yanmıyor canlılar da yanıyor' diyerek uyarıda bulundu.
Sahile vurdu... Bu kez tam 3 tane!
Sinop sahiline 3 adet ölü yunus balığı vurdu. Geçtiğimiz ay yine bir ölü yunus balığı Sinop sahiline vurmuştu... Konuyla ilgili inceleme başlatıldı
Taşköprü'de Trafik Zabıta Ekipleri teyakkuzda!
Taşköprü Belediyesi, okul önlerinde yaya güvenliğinin ve trafik akışının sağlanması amacıyla Trafik Zabıta Ekibi uygulamasını başlattı.
Amedspor Taraftarı; 'Kritik maçı aldık'
TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, GMG Kastamonuspor’u deplasmanda 1-0 yenerek galip geldi. Trendyol 1. Lig'e yükselme yolunda büyük bir avantaj elde eden Amedspor maçı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte iki ayrı noktada kurulan dev ekrandan taraftarlar tarafından takip edildi.
Yakıt masrafını MHP İlçe Başkanlığı karşıladı!
Azdavay Belediyesi tarafından Pazar günü gerçekleştirilen Kastamonuspor Amedspor maçına araç kaldırılmıştı. Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan aracın yakıt masraflarının MHP Azdavay ilçe Başkanı Akif Özdemir'in karşıladığını açıkladı.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
İşte, Kastamonu Belediye Meclisi'nin en genç üyeleri!
31 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Meclisi üyeleri de yeniden seçildi. 'Kastamonu Belediye Meclisi'nin en genç üyesi kim?' sorusu merak ediliyor. İşte Kastamonu Belediyesi'nin en genç üyeleri...
Uluay'dan fotoğraf krizine tepki! 'İkna olmadık'
Kastamonu Belediye Meclisi'nde gündeme gelen Başkanlık makam odasından kaldırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı konusuna verilen yanıta tepki geldi. AK Parti Milletvekili Halil Uluay'dan açıklamasında; Belediye başkanı, Parti Genel başkanının Cumhurbaşkanı olmasına karşıyız demiş. İkna olmadık. Zira 2023'te CHP, kendi genel başkanını da Cumhurbaşkanı adayı yapmakla yeni sistemi sahiplenmiştir" dedi.