Göz görüyor, yetkililer görmüyor!;

Göz görüyor, yetkililer görmüyor!

Kastamonu Belediyesi Meslek Eğitim Kursu'nun önündeki Özel Halk Otobüsü durağının kaldırılması velilerin tepkisini çekti. Ayrıca; yolun ortasındaki tellerin kaldırılarak karşıdan karşıya geçişi de akan hızlı trafikle beraber tehlikeyi beraberinde getiriyor. KASMEK'in de açılmasıyla bölgeye üst geçit yapılması mecburi hale gelirken, yetkililer ise kaldırılan çitleri yerine koymuyor....

Kuzeykent Mahallesi'nde hali hazırda hareketli ve yoğun bir bölge olan, KASMEK'in hizmete başlamasıyla birlikte de özellikle çocukların sıkça kullandığı 57'nci Alay Caddesi üzerinde bulunan otobüs durağı, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kaldırıldı.  Hafta içi küçük yaşlardaki çocukların kursa gelmek için kullandığı otobüs durağının kaldırılmasıyla birlikte, öğrenciler; Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin durağını veya bölgeye yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan durağı kullanmak zorunda kalırken; çevre yoluna bağlanan yol üzerinde tır, kamyon, otobüs yoğunluğunun da olması endişe veriyor.

Özellikle  yolu ikiye ayıran demir çitlerin de söküldüğü gözlemlenirken, bölgede üst geçit bulunmamasından dolayı, çok sayıda vatandaş; yerlerinden sökülen çitlerin arasından geçerek, sürücüler için de tehlike oluşturuyor.

Bölge halkı ve çocukları KASMEK'te eğitim gören veliler, Karayolları'ndan konuyla ilgili bir çözüm bekliyor.  




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum