Arama
Arama Sonuçları
Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!
MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi.
Çok güzel hareketler bunlar!
İlk Türk Kadın Mitingi'nin 104’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kastamonu Belediyesi tarafından konser düzenlendi.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Vidinlioğlu: ‘Beyt’ül-malı koruduk, belediyeye disiplin getirdik’
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin’in ev sahipliğinde teşkilat üyeleri ile düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Vidinlioğlu: Çocuklarımız için yaptığımız her şey çok kıymetli
KASMEK öğrencilerinin resim sergisi Kastamonu Belediyesi giriş katında açıldı
Borç yükü azaldı, yatırımlar arttı
BAŞKAN VİDİNLİOĞLU, SON 4 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARA DİKKAT ÇEKTİ
KASMEK’te 7’den 70’e hizmet
2 Ekim 2021 tarihinde faaliyete geçirilen ve 7’den 70’e herkese hizmet veren KASMEK’te kurslar aralıksız sürüyor.
Ücretsiz yeni kurslar başlıyor
KASMEK 1.dönem kursları tamamlandı. Yeni kurslar başlıyor.
"Seçim katalogunun yüzde 70'ini tamamladık"
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 4 yılını değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.
'Tahsin beyin döneminde usule uygun olmayan işler vardı'
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, göreve gelişinin dördüncü yılında Açıksöz TV’ye özel değerlendirmelerde bulundu.
Başkan’dan ‘altyapı’ vurgusu
>>>Belediye Başkanı Vidinlioğlu; “Alt yapı ve mazgal çalışmalarımızda epey yol aldık. Belediyecilik hizmetlerinde en sıkıntılı kısım alt yapıdır. 50 bin nüfuslu alt yapı ile şu anda 130 bin nüfuslu alt yapımız aynı
‘Ruhsat olmadan hastane mi olur?’
>>Belediye Başkanı Vidinlioğlu; “Anadolu Hastanesi’nin de ortak olduğu Atlas Grup binayı aldı, hayırlı uğurlu olsun, ruhsatı da ben aldım. Ben benzetmeyi yaptım, çıktığım TV kanalında ‘ruhsat tabancaysa, kılıf da binadır’ dedim. Tabanca benim elimde, ben istediğim kılıfı bulurum o tabancaya. Kılıf sahipleri de elbette ki kendilerince bir yol çizeceklerdir, o kısmı beni çok ilgilendirmiyor.
KASMEK ikinci kez gönülleri fethetti
Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan konser, davetlilerin büyük beğenisini topladı. Zaman zaman seyircilerinde eşlik ettiği konserde Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu da şarkı söyledi.
KASMEK konseri 16 Aralık'ta
Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kastamonu Belediyesi Meslek Kursları (KASMEK) 16 Aralık'ta yeni bir konser düzenleyecek.
10 ilden 22 takım yarıştı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın ev sahipliğinde 10 ilden 22 takımın projeleri ile yarıştığı "Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu" başladı.
Bilim Şenliği’nde robot yaptılar
Bilim Şenliğine katılan öğrenciler, robotik kodlama atölyesi standında robot yapıp el becerilerini geliştirdiler.
Kastamonu ses birincisi, Eda Nur Toplu
Kastamonu Sanat Kurulu tarafından organize edilen Kastamonu Ses Yarışması’nın final yarışması Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Sahne Senin Mikrofon Senin yarışmasının finalinde Kastamonu’nun ses birincisi Tosya ilçesinden katılan Eda Nur Toplu oldu.
Gönülden Dile konseri, yüreklerde hissedilecek
Kastamonu Belediyesi Mesleki Eğitim Kurs Merkezi’nde (KASMEK) çalışmalarını yürüten Kültür ve Sanat Derneği, Gönülden Dile Türk Halk Müziği Konseri’ne hazırlanıyor. Türk Halk Müziği eserlerinin seslendirileceği konser için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
“Türk Dünyası’nın birliği insanlık adına bir umut”
Kastamonu'da Türk Dünyası Günleri etkinlikleri devam ediyor. Bu sene 22’ncisi düzenlenen Türk Dünyası Günleri’nin açılış töreni Cumhuriyet Meydanı’ndaki gösteri alanında gerçekleştirildi.
Sanat Kurulundan ziyaret turu
Kastamonu Sanat Kurulu Kastamonu’daki proje ve çalışma faaliyetlerine başladı.Kastamonu Sanat Kurulu hizmet binasının açılışı Ağustos ayı içinde yapılacak.
KASMEK'te üç yeni koro daha
Kastamonu Belediyesi Mesleki Eğitim Merkezi'nde minik, çocuk ve genç korosu için kayıtlar başladı. yetişkinlerin oluşturduğu Türk Sanat Müziği korosuyla düzenlediği Yeşilcam Korosu'yla adından söz ettiren KASMEK, bu sefer de minikler için kolları sıvadı.
“Hukuktan yoksun açıklama yapmak, akla zarar”
Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Başkanlık makamında, 26 Nisan’da ihalesi gerçekleştirilerek 100 milyon 350 bin TL’ye satılan Kuzeykent’te bulunan tartışmalı arsa hakkında açıklamalarda bulundu.
KASMEK iftarda bir araya geldi
Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi’nde görev yapan personel ve KASMEK Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Galip Hocayla üç yıl
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun göreve gelişinden bu yana üç yıl geçerken; Kastamonu'da her zaman en fazla tartışılan kurum olan Kastamonu Belediyesi'nin üç yıllık sürecini sizler için derledik.
Ücretsiz Yeşilçam konseri
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun KESOB ile imzaladığı protokolün ardından onarımını gerçekleştirdiği ve Kastamonu Meslek Edindirme Kursları adıyla hizmete açtığı Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi 7’den 70’e herkese hizmet vermeye devam ediyor.
TSM Korosu, 15 Mart'ta Kastamonu'yla buluşuyor
Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kastamonu Mesleki Eğitim Merkezi'nde (KASMEK) çalışmalara başlayanTürk Sanat Müziği Eğitim Korosu (TSM) kursiyerleri, koro şefi Canan Pirci öncülüğünde, Yeşilçam Konseri için hazırlıklarına yoğun şekilde devam ediyor.
41 yıllık memuriyete gururla veda
Kastamonu Valiliği İl Yazı İşleri Müdürü Nevzat Özkan, 1980 yılı Temmuz ayında Kastamonu Valiliği’nde başladığı memuriyet hayatına Çarşamba günü (2 Mart 2022) veda edecek.
TSM Korosu, Yeşilçam esintisini Kastamonu’ya getirecek
KASMEK Türk Sanat Müziği Eğitimi Kursu, konser için hazırlanıyor.