Kastamonu MEM'den, Koordinasyon Toplantısı;

Kastamonu MEM'den, Koordinasyon Toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile haftalık Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi....

Kastamonu İl  Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında Kastamonu MEM Toplantı Salonu'nda kurum idarecileri ile haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya; Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Yaşar Tutkun, Müdür Yardımcıları Mesut Şeker ve Yaşar Dolapçı, Şube Müdürleri Halil İbrahim Kara, Vedat Terlemez, Hasan Sarıahmetoğlu, Gürsel Yıldız, Mehmet Sait Aydın, Adem Türkmenoğlu, Mücahit Kılınç ve Yunus Cengiz' in katılım sağladı.

CUMHURİYET'İN 100'NCÜ YIL KUTLAMALARI GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda, Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarına yönelik yapılan hazırlık çalışmaları değerlendirildi. Okullardaki eğitim öğretim faaliyetleri, fiziki imkânların durumu görüşüldü. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin takibi ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ölçme değerlendirme takviminin uygulanmasına yönelik hususlar üzerinde duruldu. Devam eden inşaatların durumu görüşüldü. TÜBİTAK, Erasmus vb. projeler en etkili şekilde yer almanın önemi üzerinde duruldu.

GÜMÜŞ; "ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR"

 İl Müdürü Gümüş toplantıda; "Türkiye Yüzyılı' nın eğitimin yüzyılı olması için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Soru ve önerilerin alınmasının ardından başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum