‘Hayal’ gibi fırsat;

‘Hayal’ gibi fırsat

Kastamonu’da mobilya sektörünün önde gelen mağazalarından biri olan Hayal Konsept, yeni mağazasına taşınması nedeniyle Zirve AVM’deki mağazasındaki ürünleri, maliyeti fiyatına müşterilerine sunuyor....

Kastamonu’da mobilya sektörünün önde gelen mağazalarından Hayal Konsept, yeni mağazasına taşınması nedeniyle Zirve AVM’deki mağazasındaki tüm ürünleri, maliyet fiyatına müşterilerine sunuyor. Pek çok oturma grubu, yemek odası ve yatak odası takımlarında kaçırılmayacak indirimlerin yer aldığı Hayal Konsept, tüm Kastamonuluları fırsatlardan yararlanmaya davet ediyor. Zirve AVM zemin katında bulunan mağazasındaki tüm ürünlerinde indirimli fiyatıyla satışa sunan Hayal Konsept, kısa süreli indirim kampanyası kapsamında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

TATAS; “KASTAMONU’YU HAYAL KONSEPT’E BEKLİYORUZ”

Kampanya ile birlikte birçok üründe yüzde 50’yi aşan indirimler yaptıklarına dikkat çeken mağaza sahibi Yasin Alperen Tatas; “Yakın zamanda Altınşehir Sitesi’ndeki yeni mağazamıza taşınıyoruz. Zirve AVM’deki mağazamızdaki ürünlerimizi ise yeni mağazamıza götürmüyoruz. Bu sebeple buradaki tüm ürünlerimizi ciddi indirimlerle birlikte müşterilerimizle buluşturuyoruz. 15 bin TL’den 8 bin TL’ye düşen oturma gruplarımız var. Mesela 14 bin TL olan yeni sezon oturma grubumuz, indirimler birlikte 10 bin TL’ye, 14 bin TL’lik yemek odası takımımız ise; indirimle 6 bin 750 TL’ye düşüyor. Bunun gibi diğer pek çok ürünümüzde de indirimlerimiz mevcut. Müşterilerimiz bizlere hem Zirve AVM’deki mağazamıza gelerek, hem www.hayalkonsept.com e-ticaret sitemizden, hem de sosyal medya hesaplarımızdan (hayalkonseptcom) ulaşabilirler ve ürünlerimizi inceleyebilirler. Kaliteli, rahat ve konforlu bir hayat için Kastamonu’yu Hayal Konsept’e bekliyoruz” dedi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum