Başkent EDAŞ, Kastamonu’yu aydınlatıyor;

Başkent EDAŞ, Kastamonu’yu aydınlatıyor

Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2021 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü....

Başkent EDAŞ, Kastamonu’da hizmet verdiği 4 bin 677 trafo ve 15 bin 905 kilometre hat uzunluğunda bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Kastamonu'da kesintisiz bir aydınlatma sağlamak için Merkez, Devrekani, Seydiler, Ağlı, Araç, İhsangazi, Çatalzeytin, Bozkurt, İnebolu, Abana, Doğanyurt, Taşköprü, Hanönü, Tosya, Cide, Şenpazar, Azdavay, Pınarbaşı, Daday ve Küre ilçelerinde 4 bin 154 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 7 pano ile 16 trafo merkezini de tamir etti. Ayrıca kentte 297 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı. Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Kastamonu’da hizmet verdiği 302 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 76 kilometrelik yeni kablo döşeme işlemi gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede bin 708 yeni aydınlatma armatürü ile 81 adet pano ve 38 trafo merkezi montajını da tamamladı.  Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ 2021 yılının ilk 9 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla tamamladı.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Başkent EDAŞ, www.baskentedas.com.tr, Başkent 186 mobil uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyor. 

Kaynak: Bülten

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum