SGK kaçta açılıyor? Kaçta kapanıyor? İşte SGK çalışma saatleri;

SGK kaçta açılıyor? Kaçta kapanıyor? İşte SGK çalışma saatleri

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışma saatleri EYT başvuruları nedeniyle yoğun olarak araştırılıyor. EYT başvuru yapmak isteyenler SGK'nın hafta sonu çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Kurum, bilgi işlem alt yapısını güçlendirdi, emeklilik işlemlerinin yürütüleceği merkezlerini çoğalttı. Merkezlerde ilave personel görevlendirdi. Peki, SGK hafta sonu açık mı, kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? SGK hangi saatler arası çalışıyor? İşte SGK çalışma saatleri 2023…...

EYT'nin Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla birlikte SGK başvuruları kapsamında çalışma saatleriyle ilgili detaylar gündem oldu. Düzenlemeyle emeklilik hakkına kavuşan vatandaşlar için başvuru süreci de başladı. Başvurular hem e-Devlet hem de SGK'ya gidilerek yapılabilecek. EYT başvurusu, borçlanma işlemleri ve prim günlerini hesaplatmak isteyenler illerindeki SGK dairelerini ziyaret ediyor. SGK'da yapacakları işlemler için tarih belirlemek isteyenler, 'SGK saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, SGK kaça kadar açık ve öğle arası saat kaçta?' gibi sorulara internet üzerinden yanıt arıyor.

 

SGK KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

SGK çalışma saatleri aşağıdaki gibidir;

 

08.30-12.30

 

13.00-17.00

 

SGK HAFTA SONU AÇIK MI?

SGK hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır. Ayrıca Cumartesi günü EYT nedeniyle ek mesai ile ilgili olarak da bir açıklama bulunmamaktadır. Ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ile 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda da hizmet vermemektedir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum