Kastamonu Sanat, YÖREX'ten tam notla döndü;

Kastamonu Sanat, YÖREX'ten tam notla döndü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), 11'inci kez kapılarını ziyaretçilere açtı....

Türkiye'nin tüm renklerini bir araya getiren fuara Kastamonu'dan ise Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadı Kooperatifi de katıldı. Fuarda Kastamonu Sanat standı, en çok ziyaret edilen stantlar arsında yer aldı.

Kastamonu Sanat İşleyen Eller Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Başkanı Serpil Durgut ve MineTelli Kastamonu'yu en güzel şekilde temsil etti. Kastamonu Sanat bünysinde geçtiğimiz günlerde de lansmanı yapılan paketli ekşili pilav ve akdene çorbası en çok ilgi gören Kastamonu yöresel ürünleri oldu. Kastamonu tanıtımında öncü olan başarılı kadınların hedefleri ise Kastamonu'yu en güzel şekilde temsil ederek ismini duyurmak ve yöresel ürünleriyle Kastamonu'yu ön plana taşımak.

DURGUT; "'BAŞ' OLMAK İÇİN 'ARI' GİBİ ÇALIŞMAK GEREKİR "

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kastamonu Sanat İşleyen Eller Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Başkanı Serpil Durgut; "Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil. Başarının bizler için tanımını ise şöyle görüyoruz: 'Baş' olmak için 'arı' gibi çalışmak gerekir. 8 kooperatif olarak katıldığımız YÖREX fuarından bir sürü kardeş kooperatifimiz ile geri dönüyoruz. Her birinin bir hikayesi var. Her biri kendi alanında mücadele vermiş, dik duran bir kadın ordusu vardı fuarda. Her biri yöresini ve lezzetlerini tanıtma gibi tatlı bir yarış içerisindeydi adeta. Kastamonu olarak bizim ekibimiz bu yarışı tam not ile tamamladı. Bilhassa paketli ekşili pilavımız ve akdene çorbamız muhteşem ilgi gördü. Hazırlık aşamasında emeği geçen Kastamonu Sanat'ın tüm kadınlarına minnettarız. Bize bu imkânı sağlayan, bizlere 5 gün boyuncamuhteşem bir şekilde eşlik eden ve bizleri yalnız bırakmayan KUZKA Genel Sekreterimiz Dr. Serkan Genç başta olmak üzere çok kıymetli KUZKA ailesine gönülden teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum