Açıksöz’ün seçim anketi sonuçlandı;

Açıksöz’ün seçim anketi sonuçlandı

Gazetemizin internet haber sitesi www.aciksoz.com.tr’de bir hafta önce başlattığımız ‘Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi’ de sonuçlandı....


Önceki seçimlere göre daha heyecanlı ve çekişmeli bir yarışa sahne olan 2023 seçimlerine ilişkin son dönemde artan ‘anket’ hareketliliği de dikkat çekiyor.

Seçmenin nabzını tutmak amacıyla yapılan anketlerde genelde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun isimleri ön plana çıkıyor.

Gazetemizin internet haber sitesi www.aciksoz.com.tr’de bir hafta önce başlattığımız ‘Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi’ de sonuçlandı. Toplam 1.906 kişinin oy kullandığı anket verilerine göre mevcut Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 42,9 oy oranıyla ilk sırada yer alırken, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 37,8 oy oranıyla ikinci sıraya yerleşti. Ankette ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan yüzde 10,7 oy oranıyla üçüncü, Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce de yüzde 8,6 oy oranıyla 4’üncü sırada yer aldı. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum