MHP'li Çınar: '   ‘Birinci parti olma yolunda ilerliyoruz’;

MHP'li Çınar: ' ‘Birinci parti olma yolunda ilerliyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi, ilk seçim bürosunu Tosya’da açtı. MHP Milletvekili Adayları Emin Çınar ve Alperen Özmen’in yanı sıra Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı....


 Seçim bürosunun açılışında kısa bir konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Emin Çınar, ‘’Sahada gördüğümüz yakın ilgi, inşallah 14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi, birinci parti olma yolunda hızla ilerliyor.  İnşallah, biz bütün çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  En son yapılan mahalli idareler seçimlerinde Tosyalı hemşehrilerimiz bize yerel hizmetleri emanet ettiler. Belediye Başkanımız ve ekibinin yaptığı çalışmalardan da duyduğumuz memnuniyeti ayrıca ifade etmek istiyorm. Her gittiğimiz yerde belediye başkanımıza olan güvenin Milliyetçi Hareket Partisi’yle bütünleşmesini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor’’ dedi.

 

MHP 2’nci sıra Milletvekili Adayı Alperen Özmen ise, yaptığı açıklamada; ‘’Programlarımıza devam ediyor. Tosya’ya ikinci gelişimiz. İlçenin bize gösterdiği teveccüh bizi çok mutlu etti. Burada Cumhur İttifakı’nın bir karşılığı olduğunu görüyoruz’’ ifadelerine yer verdi.  (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum