Kastamonu'dan, hayvanlar için de yardım gidiyor;

Kastamonu'dan, hayvanlar için de yardım gidiyor

Vali Avni Çakır'ın talimatıyla deprem bölgesinde, depremden etkilenen hayvanların bakım ve tedavileri için KASMİB Sokak Hayvanları Mobil Kısırlaştırma Ünitesi ile biri veteriner hekim olmak üzere 3 kişilik ekip deprem bölgesine gönderildi. Kısırlaştırma Ünitesi bölgede Sokak ve Ev Hayvanları Geçici Rehabilite Ünitesi olarak görev yapacak....

HAYVANSEVERLERDEN TEMİN EDİLEN KEDİ KÖPEK MAMALARI DA GÖNDERİLİYOR

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 depremlerinin ardından zarar gören bölgeye, tüm Türkiye'den  yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor. Vali Avni Çakır'ın talimatıyla Kastamonu Mahalli İdareler Birliği'ne ait Sokak Hayvanları Mobil Kısırlaştırma Ünitesi, Sokak ve Ev Hayvanları Geçici Rehabilite Ünitesi olarak deprem bölgesinde görev yapmak üzere bölgeye hareket etti. KASMİB Sokak Hayvanları Mobil Kısırlaştırma Ünitesi ile biri veteriner hekim olmak üzere 3 kişilik ekip deprem bölgesine gönderildi. Ayrıca çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayvanseverlerden temin edilen köpek ve kedi mamaları da afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere ekiple birlikte gönderildi.

EKİP KAHRAAMNMARAŞ AFET KOORDİNASYON MERKEZİ EMRİNDE HİZMET VERECEK

KASMİB Sokak ve Ev Hayvanları Geçici Rehabilite Ünitesi olarak deprem bölgesindeki yaralı ve tedaviye muhtaç hayvanların ilk müdahale ve tedavisinde görev yapacak olan ekip Kahramanmaraş’ta bulunan Afet Koordinasyon Merkezi'nin emrinde hizmet verecek.  

 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum