İşte gerçek KSK;

İşte gerçek KSK

GMG Kastamonuspor, Gazi Stadı’nda oynanan 21. hafta müsabakasında Sarıyer ile karşı karşıya geldi. 2. yarının ilk iç saha maçında taraftarıyla buluşan KSK, 4-1’lik skorla altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın ilk yarısında 2-1 KSK üstünlüğüyle tamamlanırken, takımımıza galibiyeti getiren goller 11 ve 77’nci dakikada Ergin Keleş, 45+4’de Burak Çalık ve 57’nci dakikada Abdülaziz Solmaz’dan geldi. 3 haftadır üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından kazanan GMG Kastamonuspor, bu galibiyet ile puanını 23’e yükseltti. Sarıyer ise 24 puanda kaldı....

Takımımız sahaya; Eray Birniçan, Abdülaziz Solmaz, Berkay Samancı, Ergin Keleş, Emre Can Coşkun, Burak Çalık, Şaban Özel, Yusuf Talum, Yasin Başaytaç, Yiğit Ali Bayrak, Kemal Can Özdemir 11’i ile çıktı.

KSK, son olarak 3 Aralık’ta Ankara Demirspor deplasmanından galibiyetle ayrılmıştı, böylece galibiyet hasreti son buldu, Sarıyer Spor ise bu sezon deplasmanda kazanamama serisine bu maçta da devam ederek 3 puan sevinci yaşayamadı. 3 maçtır gol sevinci yaşayamayan temsilcimiz bu maç ile o istatistiğe de son verdi.

Kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Ümit Karan yönetiminde çıktığı 9’uncu maçında 4’üncü galibiyetini almış oldu. GMG Kastamonuspor ligde gelecek hafta zirve mücadelesi veren ekiplerden Bucaspor 1928’e konuk olacak. Bu müsabaka 29 Ocak Pazar günü saat 14.00’de oynanacak.

SEZONUN EN FARKLI GALİBİYETİ

GMG Kastamonuspor, 2022-23 sezonunun en farklı galibiyetini Sarıyer’e karşı dün oynanan maçta 4-1’lik skorla aldı. 21’inci hafta maçına kadar hiçbir maçta iki golden fazla gol bulamayan kırmızı-siyahlılar, dünkü maçla birlikte kendi adına sezonun farklı galibiyet rekorunu kırdı.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum