Arama
Arama Sonuçları
Ortaokullar oryantiringde yarıştı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi’nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katıldı.
Çocuklar geleneksel Ramazan şenlikleriyle buluşturuyor
Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Şehr-i Canik Ramazan Serüveni ile çocuklarımızın Ramazan sevincine ortak oluyor, onları geleneksel Ramazan şenlikleriyle buluşturuyoruz” dedi.
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Veteriner Hekimden Kastamonu'nun o köyüne destek çağrısı
İnebolu Sıla Veteriner Kliniği sahibi Muhammed Coduroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, önemli bir konuya dikkat çekti. Coduroğlu, Küre ilçesi Çaybükü köyüne veteriner hekim olarak hizmet götürdüklerini, ancak köyün yollarının çok sıkıntılı olduğunu vurguladı. Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu paylaşımında; "Saygıdeğer İnebolu ve Küre Kaymakamlarımızın birlikte bu köye hizmet götürmesini bekliyoruz. Bu köy sizlerden acil hizmet bekliyor" ifadelerine yer verdi.
Kastamonu’nun gezmeye doyamayacağınız köyleri
Eğer Kastamonu'yu ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu rehber size yardımcı olacaktır. İşte Gezmeye Doyamayacağınız Kastamonu Köyleri - Kastamonu'nun En Güzel 3 Köyü
Kastamonu AKED, 2 projeyle geliyor
AKED'in (Akademi Kültür Eğitim Derneği), bu yıl da biri yetişkin eğitimi alanında diğeri ise spor alanında iki Erasmus projesi kabul edildi.
Deniz Şenliklerine damga vuran “İnebolu Denk Kayağı” gösterisi
Milli Mücadele döneminde Anadolu'nun lojistik merkezlerinden İnebolu Limanı'na getirilen mühimmatın tahliyesini üstlenen İnebolulu kayıkçıların kullandığı "denk kayığı", İnebolu Deniz Şenliklerinde yaptığı gösteri ile büyük alkış topladı.
Deniz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu
Ulu Önder Atatürk’ün İnebolu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabının ilk nutkunu söyleyişlerinin 98. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen Deniz Şenlikleri, İnebolu liman içinde gerçekleştirildi.
Deniz şenlikleri yarın başlıyor
Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen İnebolu Deniz Şenlikleri yarın başlıyor.
30 yılı aşkın Atlı Orman Muhafızlığı yaptı
Küre ve Boyabat Orman İşletme Müdürlüklerinde görev yaptıktan sonra 1983 yılında Boyabat Orman işletme Müdürlüğünden emekli olan Emekli Orman Muhafaza memuru Yaşar Coşkun, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu'nu ziyaret etti. Yaşar Coşkun, 30 yılı aşkın Türkiye Ormanlarında Atlı Orman Muhafızlığı görevi yaptı.
Deniz Şenlikleri ertelendi
27 Ağustos Pazar günü İnebolu'da düzenlenmesi planlanan Deniz Şenlikleri, hava ve deniz koşullarının uygun olmamasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
Seydiler'de coşkulu kutlama
Seydiler İlçesinde 3. Geleneksel Şehit Şerife Bacı Kültür Şenlikleri düzenlendi. Program kapsamında çeşitli etkinliklerle coşkulu bir kutlama yapıldı.
İnebolu Belediyesi'nden çağrı: "Yarışlara katılacakların dikkatine!"
İnebolu Belediyesi deniz yarışlarına katılacaklar için çağrıda bulundu. Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, deniz yarışlarına katılacak olanların Su Ürünleri Kooperatifi'ne müracaat ederek isimlerini yazdırmaları gerektiğini belirtti.
TCG Kilimli Gemisi Kastamonu'ya geliyor
Atatürk'ün İnebolu'ya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait TCG Kilimli gemisi 25 Ağustos Cuma günü İnebolu Limanı'na ziyaret gerçekleştirecek.
İnebolu Deniz Şenlikleri 27 Ağustos'ta…
Atatürk’ün İnebolu’ya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 27 Ağustos Pazar günü Deniz Şenlikleri düzenlenecek.
Vali Çakır, Muş'ta göreve başladı: "Kapımız halkın kapısı"
Kastamonu Valisi iken son yayımlanan Kararname ile Muş Valiliği'ne atanan Vali Avni Çakır, Muş ilinde görevine başladı. Vali Çakır, Kastamonu'da göreve başladığı gün ifade ettiği gibi aynı düstur ve görev bilinciyle Muş ilinde de görev yapacağını dile getirdi. Vali Çakır, açıklamasında; "Kapımız halkın kapısı" ifadelerine yer verdi.
Eski Bakan Başesgioğlu, görevden alınan Bahçacığolu ile ilgili açıklama yaptı
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, geçtiğimiz hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Cengiz Bahcacıoğlu ile ilgili açıklamada bulundu.
Abana’da konser öncesi uyuşturucu bilgilendirmesi
Abana ilçesinde düzenlenen Resul Dindar konseri öncesinde narkotik bilgilendirmesi yapıldı.
Resul Dindar bu akşam Kastamonu'da sahne alacak
Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali bugün başlıyor. 6 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek olan festivalin ilk gününde Karadeniz şarkılarıyla sevilen şarkıcı Resul Dindar sahne alacak....
Prof. Dr. Ahmet Maranki festivalde söyleşi yapacak
38. Abana Kültür Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali'nde İnebolulu hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Maranki, 'Sağlıklı düşün,sağlıklı beslen, sağlıklı yaşa' konulu söyleşi gerçekleştirecek.
TGK: Basın özgürlüğü gerçek anlamda sağlanmalı
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bazı uygulamalara bakıldığında, sansürün kalkmadığını, aksine etkisini arttırarak devam ettirdiğini üzülerek görmekteyiz.” dedi.
Turnuvalar için kayıtlar başladı!
Abana Belediyesi, 38. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinde yapılacak turnuvalar için kayıtların başladığını açıkladı.
Resul Dindar ve Uğur Işılak Kastamonu'ya geliyor
Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali için geri sayım başladı. 4-6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek festivalde, Karadeniz şarkılarıyla sevilen şarkıcı Resul Dindar sahne alacak.
Kıbrıs Barış Harekatı’nda Kastamonulu 8 şehidimiz var
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı’nda Kastamonu’dan 8 şehit verdiklerini ve toplamda da harekatta 498 kişinin şehit düştüğünü söyledi.
Rüyada araba görmenin anlamı nedir? Rüyada araba görmek ne anlama gelir?
Rüyada araba görmek, farklı yönlerden ele alınan simgelerdendir. Rüyada araba gören kişinin maddi sıkıntı çekeceği yorumu yapılır. Rüyayı gören kişinin harcama konusunda önlem alması gerekir. Rüyada araba kazası görmek, yapılan ihmalkarlık nedeniyle meydana gelecek olumsuzluğu tasvir eder. Rüyada araba kullandığını görmek ise iş yaşamındaki başarılara yorulur. Arabanın yandığını görmek ise rüya sahibinin geçmişte yaptığı hataları temsil eder.