Seydiler'de coşkulu kutlama;

Seydiler'de coşkulu kutlama

Seydiler İlçesinde 3. Geleneksel Şehit Şerife Bacı Kültür Şenlikleri düzenlendi. Program kapsamında çeşitli etkinliklerle coşkulu bir kutlama yapıldı....



Atatürk 'ün Kastamonu'ya Gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 98. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Seydiler Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca müştereken düzenlenen 3. Geleneksel Şehit Şerife Bacı Kültür Etkinlikleri kapsamında bir dizi program gerçekleştirildi.


3. Geleneksel Şehit Şerife Bacı Kültür Şenlikleri kapsamında Seydiler ilçesinde gerçekleştirilen programa Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin ve İlçe protokolü katıldı.


Çelenk sunma töreniyle başlayan programın açılış konuşmasını Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan yaptı. Kaymakam Abukan, günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından Seydiler Belediye Başkanı Erdoğan ve Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu da birer konuşma gerçekleştirdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum