Deniz Şenlikleri ertelendi;

Deniz Şenlikleri ertelendi

27 Ağustos Pazar günü İnebolu'da düzenlenmesi planlanan Deniz Şenlikleri, hava ve deniz koşullarının uygun olmamasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi....

Atatürk’ün İnebolu’ya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 27 Ağustos Pazar günü İnebolu'da Deniz Şenlikleri düzenlenecekti fakat İnebolu Belediyesi'nin yaptığı son açıklamaya göre, hava ve deniz koşullarının uygun olmamasından dolayı etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

İnebolu Belediyesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: " Ulu Önder Atatürk’ün İnebolu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabının ilk nutkunu söyleyişlerinin 98. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenmesi planlanan Deniz Şenlikleri etkinlikleri, meteorolojiden alınan bilgilere göre cumartesi ve pazar günü 6-8 kuvvetinde doğu ve kuzeydoğu yönlü kuvvetli rüzgar ve fırtınadan dolayı deniz suyu sıcaklığının düşük seviyelerde olması nedeniyle yüzücüler için tehlike oluşturabileceği düşünüldüğünden ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sayın halkımıza ve ilgililere duyurulur." 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum