Arama
Arama Sonuçları
Genel Başkan Özel'den Eskişehir'de Kastamonu vurgusu!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de yaptığı konuşmasında israfa son verip hizmeti getirmeye devam edeceğiz diyerek, konuşmasında; " Anadolu’nun çeşitli yerlerinde Kırıkkale’de, Kastamonu’da Eskişehirler yaratacağız" ifadelerine yer verdi.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
‘Amaç, asılsız iddialarla belediyemizi yıpratmak’
Kastamonu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Metin Ekici, belediye depolarındaki erzak kolilerini ilişkin iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Dijital Satın Alma Platformu, 10 Bin Tedarikçiye Ulaşarak Şirketlerin İş Süreçlerini Dönüştürüyor
Şirketlerin satın alma sürecini dijitalleştirerek yapay zeka sayesinde onlara hız, şeffaflık ve tasarruf imkanı sağlayan PeraPole, Türkiye'nin önde gelen firmalarının da aralarında bulunduğu işletmeler ile konusunda uzman binlerce tedarikçiyi bir araya getiriyor
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Hanönü MHP’de istifa depremi!
Hanönü ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Arıkan dahil ilçe yönetimi istifa etti.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Şişli’de Güvenilir Kilit Uzmanları
Şehir yaşamının hızı ve telaşı içinde, güvenliğimiz ve huzurumuz her zamankinden daha fazla önem taşıyor.
Güvenliğinizi Öncelikli Kılan İleri Teknoloji PERKOTEK X-Ray Bagaj ve Bavul Arama Cihazları
Günümüzde havalimanları, oteller ve alışveriş merkezleri gibi yoğun insan trafiği olan yerlerde güvenlik, en üst düzeyde önem taşımaktadır.
Adana Haberleri Nasıl Araştırılır ve Yazılır?
Haber içeriklerinde her zaman için en dikkat edilmesi gereken temel noktalar Adana haber sitesi tarafından sağlanır.
‘Kastamonu’yu eski görkemli günlerine kavuşturacağız’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Azdavay'da 4-6 Yaş Kuran Kursu yeni döneme başladı
Azdavay Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kuran Kursu, yeni eğitim yılının başlamasıyla faaliyetlerine start verdi.
Izoprosis ürünleri, Uzunlar farkı ile Kastamonu’da…
Kastamonu’da inşaat sektörünün, özellikle de yalıtım/izolasyon alanında en önemli tedarikçilerinden olan Uzunlar Ltd. Şti., bünyesine yeni aldığı ‘Izoproris’ marka ürünleriyle sektörün ihtiyaçlarını karşılamada bir adım daha attı.
Uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı
Yakalanan şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Kastamonu Cezaevine teslim edildi.
Kastamonu İLEF RTS, TYÇ Logosunu diplomada kullanmaya hak kazandı
Kastamonu İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, Türkiye Yeterlilik Çerçevesi (TYÇ) logolarını diplomalarında kullanma hakkı kazandı.
"Her daim yanındayız ve destekçisiyiz"
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, Kastamonu Kahveciler Odası'nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Aday Adayı Özdemir'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Kastamonu Kahveciler Odası Başkanı Özkan Musaoğlu; "Memleket için taş taş üstüne koyan, bu memleketin dertleri ile dertlenen, maksadı sadece memleketine hizmet etmek olan herkes bizim için bir değerdir. Yaşar Başkana çıktığı bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyoruz. Kastamonu Kahveciler Odası Başkanlığı olarak her daim yanındayız ve destekçisiyiz" dedi.
sahibinden.com’a 40 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu, Sahibinden’e 40 milyon 150 bin lira idari para cezası kesilmesine karar verdi.
Bakan Fidan: “(İsveç’in NATO'ya üyeliği) 'Tartışmaya açıktır'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e saldırı) İnanç olarak sahip olduğumuz değerler açısından olaya zaten büyük bir tepkimiz var. Fakat diğer taraftan stratejik ve güvenlik değerlendirmesi itibarıyla da söz konusu İsveç’in NATO'ya üye olduğu zaman bunun bir yük mü getireceği, bir fayda mı getireceği konusu artık daha çok tartışmaya açıktır” dedi.
Astigmat nedir? astigmat dereceleri nedir?
Yaygın bir görme rahatsızlığı olan astigmat, bulanık görmeye neden olur. Korneanın düzensiz bir biçimde ya da kimi zaman gözün içerisindeki lensin eğriliği sebebiyle oluşur. Peki astigmat nedir, dereceleri nelerdir?
Son altı ayda vatandaştan toplanan ÖTV yüzde 96 arttı
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın Merkezi Yönetim Bütçe Gerçekleştirmeleri ve Beklentiler raporuna göre son altı ay içerisinde yurttaştan alınan MTV'den elde edilen gelir geçen seneye kıyasla yüzde 63, ÖTV'den elde edilen gelir ise yüzde 96 oranına arttı.
3 yılda 3 bin 55 orman yangınını İHA’lar tespit etti
Orman Genel Müdürlüğü’nden (OGM) yapılan açıklamada, Baykar ile imzalanan İHA sözleşmesinin dünyadaki benzeri uçuş hizmetlerinin altında olduğu belirtildi.
Ticaret Bakanlığı fırsatçılara göz açtırmıyor: 361 milyon lira para cezası uygulandı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılında otomotiv, gıda ve diğer temel ihtiyaç maddeleri kapsamında vatandaşları mağdur edenlere uygulanan idari para cezasının toplam 361 milyon TL’ye ulaştığını kaydetti.
Fahiş fiyat uygulayanlara ceza
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2023 yılında otomotiv, gıda ve diğer temel ihtiyaç maddeleri kapsamında vatandaşlarımızı mağdur edenlere uygulanan idari para cezası toplam 361 milyon TL’ye ulaşmıştır." dedi.
Ve İmamoğlu isyan bayrağını açtı! 'Sonuna geldik'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim'le ilgili sürecin sonuna geldiklerini belirterek, "Bir, iki hafta içerisinde toplumla düşüncelerimi paylaşacağım" diye konuştu.
Twitter'a reklam verilmesi yasaklandı!
BTK, yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle sosyal medya platformu Twitter'a reklam verilmesini yasakladı.