Genel Başkan Özel'den Eskişehir'de Kastamonu vurgusu!;

Genel Başkan Özel'den Eskişehir'de Kastamonu vurgusu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de yaptığı konuşmasında israfa son verip hizmeti getirmeye devam edeceğiz diyerek, konuşmasında; " Anadolu’nun çeşitli yerlerinde Kırıkkale’de, Kastamonu’da Eskişehirler yaratacağız" ifadelerine yer verdi....

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir 'e geldi. Özel, CHP İl başkanlığı binasında partililerle buluştu ve daha sonra belediyelere ziyaret gerçekleştirdi. Akabinde halkla bir aryaagelen Genel Başkan Özgür Özel, vatandaşlara hitap etti.

"İSRAFA SON VERİP HİZMET GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Özgür Özel konuşmasında şu ifadelere yer verdi ; "Hep söyledik. Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi kazanmadı. Türkiye ittifakı kazandı. Türkiye İttifakı, büyük bir moralle yükselmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin üye kampanyasında üye kayıt formu Kuyrukta gençler oluyor. Yerellerdeki bu iyi uygulamaların, ileride genel iktidar için de CHP'ye olan ilgiyi alakayı talebi güveni artıracağını hep birlikte göreceğiz. İsrafa son verip, hizmet getirmeye devam edeceğiz"

" KASTAMONU'DA ESKİŞEHİRLER YARATACAĞIZ"

"Anadolu'nun çeşitli yerlerinde; Kırıkkale'de, Kastamonu'da, Eskişehirler yaratacağız. Türkiye'nin dört bir yanında CHP belediyeciliğini; öz yönetimi kuvvetli, israfı olmayan, yolsuzluk olmayan bir şekilde, halkın gözleri önünde, şeffaf bir şekilde yönetecek, denetleyecek, denetlettirecek şekilde sürdüreceğiz. Gerek Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında başkanlığını ana muhalefet partisinin yapacağı bir kesin hesap denetim komisyonunun kurulacağı ve bu memlekette artık rüşvetin, adam kayırmanın ortadan kalkacağı yarınları müjdeleyeceğiz" dedi. (Eskişehir.net)

 

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum