Arama
Arama Sonuçları
Mehmet Akif'in tek kadın muhtar adayı!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Nihal Turgut, 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine talip oldu. Muhtar olma düşüncesinin 15-20 sene öncesine dayandığını dile getiren Turgut, muhtar seçilirse mahallesi için değişik fikirlere öncü olacak.  Sağlam ikili ilişkiler ve güçlü iletişim becerilerinin olduğunu söyleyen Turgut Mahallesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. 
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu
İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine sefer yaptığı sırada yoldan çıkarak tarlaya devrilen yolcu otobüsündeki ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu.
Dolandırıcılardan akıl almaz yöntem! Ölüleri kullanmaya başladılar
Gerçek siteleri birebir kopyalayan dolandırıcılar bu kez şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntem buldu.
İnebolu'da arı kovanlarını zehirleyen şahıslar kameraya yakalandı
İnebolu ilçesinde 135 kovandaki binlerce arı, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ilaçla zehirlenerek telef edildi. Arıların telef edilme anı ise bahçede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.
Bunlar daha iyi günlerimiz! Sıcaklık rekoru geliyor
Uzmanların açıklamalarına göre ise bunaltıcı sıcaklar yeni rekorlar kırmaya devam edecek.
Önce mezarlığı temizlediler sonra oturup dua ettiler
Taşköprü Belediyesi Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte, ilçedeki kabristanlıklarda bakım ve onarım çalışmaları başlattı.
Gasilhaneyi hayır kurumuna çevirdi
Kastamonu’da mahalle muhtarı mağazaya çevirdiği gasilhanede biriktirdiği kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.
Gasilhanede 'hayır' var
Kastamonu'nun tanınan simalarından Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu, hayırseverlerin kendisine teslim ettiği ikinci el kıyafetleri, Hedanioğlu Camii'nin gasilhanesinde depolayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
İklim değişikliği sineklerin popülasyonunu artırıyor
İstanbul’un bazı bölgelerinde son dönemlerde artış gösteren sineklerin birçok çeşidi var. Hastalıkları da beraberinde getiren sinekler için önlem şart. Uzmanlar sinek popülasyonunun artmasında iklim değişikliğinin de oldukça etkili olduğunu söylüyor.
'2023'te adayım'
AK Parti Eski Milletvekili Murat Demir, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in eleştirilerine sert bir şekilde cevap verdi
‘Devletimiz kimseyi mağdur etmedi’
AK PARTİ İl Başkanı Doğan Ünlü, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, 11 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketi ve sonrasında afet bölgesindeki çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu