'2023'te adayım';

'2023'te adayım'

AK Parti Eski Milletvekili Murat Demir, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in eleştirilerine sert bir şekilde cevap verdi...

AK Parti Eski Milletvekili Murat Demir, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in eleştirilerine sert bir şekilde cevap verdi. Erbilgin'le birlikte AK Parti İl Teşkilatını da eleştiren Demir,  ''Bunlar meydanı boş buluyor. Sirkilin. Susmayın'' ifadeleriyle yol arkadaşlarına seslendi.

 

TV366'ya konuk olan Eski Milletvekili Demir, Meydanı boş gibi görüyorlar ama boş değil. Bize muhatap almanıza gerek yok diyenler de oldu. Ama öyle bir şey olamaz. Bize hitaben söylenen sözlerle her yerde cevabımızı vermek zorundayız. Siyaset yapıyoruz. Söylediği sözler içerisinde yakışmayan sözler var'' ifadelerini kullanarak sözlerine başlarken; Afet bölgesinde kendisinin de kullandığı 'HES patladı'  sözleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

'VALİ BEYLE KONUŞTUKTAN SONRA PAYLAŞIMIMI DÜZELTTİM'

''Abana ve Bozkurt'tan bana telefonlar gelmeye başladı.   Söylenen tek söz vardı; 'vekilim Bozkurt gitti, hepimiz mahvolduk, ölüler var' ifadelerini kullanıyorlardı. Beni arayan 5-6 kişiden gelen telefonların hepsi bu şekildeydi. O Sırada içişleri Bakan yardımcımızı aradım, bu insanların kurtarılması sadece helikopterle olacak dedim. Onlar da sayın bakanımızın da bu konudan haberdar olduklarını söyledi. Bunu saat 10-11 civarında söyledim. Gelen telefonlar da 'HES patladı' diye gelince hepimiz inandık.  Daha sonra deniz kenarına indim, duyurmak için de canlı yayın yaptım ve 'gelen bilgiler HES patladığı' yönünde ifadelerini kullandım. Fakat; yarım saat sonra sayın valimizi aradım, Bozkurt'a ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. HES konusunu sorduğumda da 'kesinlikle öyle bir şey yok, biz de açıklama yapacağız' dedi. Ondan sonra da onu düzeltecek bir paylaşım yaptım'' dedi.

'İL BAŞKANIMIZ ÜNLÜ'NÜN YAYIN YAPMAMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM'

Muhalefetin her sıkıntıdan medet umduğunu kaydeden Demir, ''Her  sıkıntıdan felaketten medet uman bu zihniyet, bunu yakalamış demek ki, bizim alnımız ak. Ben biraz konuşunca beni eleştirenler oluyor. Benim içim de bir dışım da var. Ben bir gün önce,  Sayın İl Başkanımız Doğan Ünlü'nün yayın yapmaması gerektiğini düşünüyordum. Sayın bakanlarımız gerekli yayınlar yapmışlar, yapıyorsanız da genel bir teşekkür et geç. Muhalefet,  atmaca gibi bekliyorlar, bunların zihniyeti bu.  Ben, vicdani ve insani olarak bölgeye gittim. Eski milletvekili olarak gitmedim. İmkanlarımı seferber ettim. Fotoğraf çekilmek için de gitmedim.  O sel felaketinde yardıma koşan herkese parti gözetmeksizin ayrı ayrı teşekkür ederim.  7 gün orada kaldım, Hikmet Erbilgin'i bir gün görmedim. Hasan Baltacı var dediler onu da bulamadım. Sadece bir gün İnebolu İlçe Başkanını gördüm. Nokta kadar yardım eden insana bile teşekkür ederiz'' diye konuştu.

''İL BAŞKANI OLMAK İÇİN ÇABAM OLMADI''

Milletvekilliğine aday olacağını 'Murat Demir 2023'te geliyor' ifadeleriyle duyuran Eski Milletvekili; '' Bir gün dahi il başkanı olmak çabam olmadı. Ben İl Başkanı olsaydım sen konuşamazdın. Bunu da bil. Ben öz ve bu toprakların evladıyım. Buradan sevgili Cumhuriyet Halk Partili öz Kastamonululara sesleniyorum, Kastamonu'da hiç mi CHP'yi yönetecek insan yok. Hikmet Erbilgin Burdurlu, Hasan Baltacı Sinoplu. Kastamonu'da cumhuriyet halk partisini ele geçirmek isteyen militan onlar.  Hangi geçmişteki uç örgütlerde görev yapmışlar bunu biliyoruz. Kendine buradan malzeme çıkarma. Günlerce HES'lerden bahsetmediniz mi? Niye düzeltme yapmadınız. Çünkü siz böyle bir felaket arıyorsunuz, buradan siyaset çıkarmanın derdindesiniz'' dedi.

''PİYANGODAN MİLLETVEKİLİNİZ OLDU''

'Piyangodan milletvekiliniz oldu' ifadeleriyle CHP'ye yüklenen Demir, ''Daha Kastamonu'da çaktığınız üç yılda bir çivi yok. Karşındakini bulmuşsunuz atıyorsunuz, sürekli yalan yanlış iftira.  Gerçek istifa etmesi gereken kişi Hikmet Erbilgin'dir. Kendi teşkilatların bile sana ateş püskürüyor.  Merkez İlçe Başkanınızın için delegeler el altından nasıl para verdiğiniz videoları var bende.  AK Parti teşkilatlarına da seslenen Demir, ''Lütfen, sirkilin. Bir önceki dönem milletvekiliniz konuşuyorsa destek olun. İl Başkanınız birileriyle cebelleşiyorsa destek olun. Seçimler yaklaştı. Gelecek seçimler AK Parti için çok önemli. Çıkın meydana. Niye böyle suskunsunuz. Bunlara meydanı bırakmayın. Adam meydan boş diyor. Sesimizi yükseltmezsek bunların karşısında kendimizi ezik hissederiz. HDP gitmeden seçime gitme şansları olmadığını biliyorlar'' diye konuştu.  (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum