Arama
Arama Sonuçları
Başın sağ olsun Kastamonu
Üç gün içinde Kastamonu’da 3 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Selin sürüklediği ağaç kökleri ve taşlar süs eşyasına dönüşüyor
İstanbul'dan gelerek, 11 yıl önce Abana ilçesine bağlı Hacıveli köyüne yerleşen Sibel Yorgancı, evinin önündeki alanda kafe hizmete açtı.
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri
Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
Kastamonu’da engelli hayvanlar için bakımevi kurdu
Kurduğu bakımevinde 60’dan fazla engelli ya da sakat hayvana bakan hayvansever, sokaktaki canlılar istenmediği için yaptıkları kısırlaştırmayla popülasyonu düşürmeye çalıştıklarını söyledi.
Kastamonu’da ‘dolu’ korkusu
SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI SONRASI ARAÇLARA BATTANİYE VE HALILI KORUMA
Battaniyeli koruma
Meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu Kastamonu’da, vatandaşlar korumak istedikleri araçlarının üzerine battaniye ve yorgan örttü.
KIZILAY'IN KAN STOKLARI KIRMIZI ALARM!
Kızılay'ın kan stoklarının azalması nedeniyle kalp ameliyatlarının ertelendiğine dair haberlerin ardından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Depremlerin hemen ardından Kızılay'ın bir derneğe çadır sattığının ortaya çıkması sonrası tepkilerin odağına oturan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağıran Destici, "Kızılay Başkanı kurumsal yapıya zarar verdiğini idrak ederek görevi ehline bırakmalıdır." dedi.
İnönü Mahallesi'nde fırtına yıktı geçti!
Kastamonu’da devrilen ağacın üzerine düştüğü otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Hem işsiz hem evsiz kaldılar
Kastamonu'dan her bahar döneminde mevsimlik işçi olarak Bursa'ya getirilen vatandaşlar, bu yıl büyük bir mağduriyet yaşadı.
Cide'den bölgeye yardım gönderildi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cide ilçesinden 110 adet baza, yatak, başlık, yorgan, nevresim ve yastık sevkiyatı deprem bölgesine gönderildi.
‘6 yıllık işin 1-2 ayda yapılması isteniyor’
Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Satılmış Kahvecioğlu, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında emekli olacak vatandaşların işlemleri nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek, kurum çalışanlarının haklarında düzenleme yapılmasını talep etti.
CHP’den istifa edip, AK Parti’ye katıldı
Yaklaşık 4 yıldır CHP Kastamonu Gençlik Kolları ve Kadın Kollarında görev yapan Gamze Nur Çaycı, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamalara tepki göstererek partisinden istifa edip AK Parti'ye üye oldu.
‘7’den 77’ye seferber olduk’
Vali Avni Çakır, Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Kastamonu Şubesi 12’nci Olağan Genel Kurulu’nda Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremlerde ilimizden bölgeye giden yardımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Kastamonu Kahramanmaraş depremi için konuştu
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'nin 10 şehrinde ve Suriye'de binlerce insanın ölümüne neden oldu. Kastamonu'daki vatandaşlara bugün duygu ve düşüncelerini almak için mikrofon uzattık. Detaylar haberimizde...
PTT, bireysel yardımları “ücretsiz” ulaştıracak
PTT, acil ihtiyaç malzemelerinin deprem bölgelerine ücretsiz bir şekilde gönderileceğini duyurdu.
TKDK'dan çiftçilere nefes desteği!
TKDK, yaklaşık 40 milyon avro değerindeki hibe paketini açıkladı. Bir çok alanda çiftçilere ve işlerini geliştirmek isteyenlere destek verecek olan TKDK, şahıs ve şirketler için yüzde 55; üretici örgütü veya üretici örgütünün yüzde 50'den fazla pay sahibi olduğu tüzel kişilikler için ise yüzde 65 hibe verecek ve yapılacak tüm harcamalar vergilerden muaf olacak.
Kastamonu'da kartpostallık kar manzarası
Kastamonu’da, karla kaplanan orman ve köylerde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Kar manzarası ile mest eden köy ve ormanlar havadan görüntülendi.
424 projeye 81 milyon TL hibe
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 11. Başvuru Çağrı Ön İlanını www.tkdk.gov.tr internet adresinde duyurdu. En geç 2022 yılı Şubat ayının ilk haftası içinde 11. çağrı ilanına çıkılacak.
Abana'da alt yapı sorunu çözülüyor
Abana'nın kanalizasyon altyapı sorununu çözüme kavuşuyor.
Esrarengiz olay: Aynı ev bir haftada beş kez yandı
Merkeze bağlı Kurusaray Köyünde akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı
Efsane yorgan kek yapımı - Yorgan kek tarifi
Alman mutfağına ait bir tatlı çeşidi olan Steppdecken Kuchen diğer adıyla Yorgan kek, cheese keki andıran labne dolgusu ve kakaolu pasta tabanı ile hem göze hem damağa hitap ediyor. Çay saatlerin gözdesi olmaya aday yorgan kek nasıl yapılır merak ediyorsanız, işte yapım aşamaları ve malzemeleri…